perjantai 28. kesäkuuta 2013

mökillä + miljoonia kuvia

heeippaa (:

viime postauksesta on kohta jo 3 viikkoa aikaa :o eli vähän on tuo kirjoittelu jäänyt, tai jotain..

mutta asiaan. oltiin siis juhannus mökillä (perjantai - tiistai). eve oli siis meillä mukana. perjantaina kun tultiin mökille, majouduttiin meidän hienoon taloon. (meillä oli oma talo). vähän aikaa vaan oltiin ja sitten lähdettiin ratsastamaan josta tulee lisää tänne. sen jälkeen mentiin uimaan. ei toki ollut kylmää vettä tai mitään.. 

lauantaina käytiin kans ratsastamassa ja uimassa ja saunassa yms ja samoin myös sunnuntaina. + sunnuntaina käytiin pyörällä kaupassa :D 

maanantai oli monitoimi päivä. aamulla herättiin ja mentiin vissiin uimaan. ( t. hyvämuistinen tai jotain :DD ) päivällä lähdettiin lenkille Pipan ja Taigan kans, tehtiin hienoja maastoesteitä jotka sitten jätettiin sinne. mökillä syötiin ja lähdettiin ratsastaan. kun tultiin niin kuvailtiin mökillä kaiken laista. 


sen jälkeen päätin uittaa Taigan, jota piti vähän avittaa veteen :D

sen jälkeen lähdettiin taas lenkille. feat. Kamera ♥
sitte yritettiin/otettiin evelle uus proffa. ja se EI ollu helppoa. kameralla oli ylivalustus ongelmia, vaikka ei edes aurinko paistanut....


noniin. tässäpä näitä kuvia nyt oli muutama, ja lisää tulee heti kun saadaan muistikortti joka jäi mökille.. :D niin hyvä kun olen huolehtimaan ! 
ja tähän menin oikeesti aikaa varmaan 5 tuntia kun kone ja netti on tekemässä pikkuhiljaa jo kuolemaa :((((

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti