maanantai 15. heinäkuuta 2013

treenit maanantaina 15.7.2013

heei (:

viime postauksesta onkin jo kulunut aikaa, mutta nyt taas päätin jaksaa tulla postailemaan. tänään oli agitreenit jotka meni meidän osalta tosi hyvin vaikka tehtävät olivatkin kamalaa väkertämistä ja missä ei niin täysiä voinut mennä, mutta oli silti kivaa ja meni hyvin ! eka tehtävä oli aika väkertämistä mutta toisaalta todella yksinkertainen. 


tehtävänä oli siis jyrkät käännökset, tai siis että koira kääntyisi mahdollisimman nopeasti hypyn jälkeen. eli koira jätettiin 1 hypyn taakse ja itse mentiin 2 hypyn viereen. koira kutsuttiin ja 2 hypylle vauhti hidastettiin ja tehtiin itse valssi eli oltiin toisella puolella ja 3 hypylle tehtiin sama hidastus ja jyrkkä käännös ja sen jälkeen palkka alas.
Taigalla oli tässä tosi paljon vauhtia mutta sen sai silti tosi hyvin hidastettua ja vauhtia riitti myös hypyn jälkeen joka on tosi hyvä juttu koska yleensä Taigalla loppuu innostus jos sitä hidastaa. ja taiga tosiaan teki nuo käännökset jyrkkinä (HYVÄ!) koska sillä on yleensä tosi pitkä hyppy ja siinä menee valtavasti aikaa, mutta tuo auttoi ja varmasti aletaan tekemään tuota useamminkin ja käyttämään radoilla !

toinen tehtävä oli myös yksinkertainen ja helppo. 


tehtävänä oli pakkovalssi. eli koira jätettiin 1 hypyn taakse ja itse mentiin 2 hypyn viereen tuonne kauemmas (:'D ) ja koira kutsuttiin ja ohjattiin normaalisti hypyn yli ja itse pyörähdettiin mukana ja 3 hypyn jälkeen palkka. 
tämä meni meidän osalta tosi hyvin ! Taigalla riitti vauhtia eikä tainnut kertaakaan epäonnistua... ps. minä epäonnistuin xd

kolmantena oli jo vähän hankalampi tehtävä mutta tosi kiva !


eli ideana oli välistä veto. itse piti edetä peruuttamalla ja käsillä ja hartioidein eleillä ja liikkeillä piti koira vetää joka välistä ja sen jälkeen ohjata hypylle. tämä meni todella hyvin ja molemmilla meillä oli tositosi mukavaa. taigalla riitti into ja vauhti ja vielä enemmän se sai vauhtia kun kaikki sitä kehui. ;)

treenien jälkeen käytiin grillillä ja sen jälkeen käytiin vielä käpiksessä treenamassa vähän tokoa. meni super tosi hyvin ! otin vain seuraamista sekä paikalla olon. Taiga pysy paikalla tosi hyvin, ja seuraamisessa myös juoksussa ihan huippu hyvin. vettä sato kaatamalla mutta silti meillä oli hauskaa. otin vielä molemmat A-esteet ja metrisen sekä tasanoudon. Ja sen jälkeen halpahallin kautta ja ostettiin mulle vihdoin uus reppu kouluun ! JEEEEE ♥

joo, mutta teenkö jatkossakin tälläisi treenipostauksia vai kerronko niinkui ennenkin: " Treenit meni tosi hyvin, ja tehtiin sellasta ihan kivaa tehtävää (: "
? (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti