sunnuntai 18. elokuuta 2013

kuulumisia vaan

hei (:

viime kuulumispostauksesta on kulunut melkein kuukausi. kesälomalla en vain saanut aikaiseksi alkaa kirjoittaa postausta ja vaikka kuviakin olisi niin ei siltikään.

12.8 alkoi koulut, tai ainakin meillä. eka kouluviikko oli melko perus, ei hirveän raskas mutta ei helppokaan. läksyä tuli heti keksiviikkona ja torstaina tuli jo ihan älyttömästi mun mielestä :D enkun ope (onneksi) vaihtui, ja enää ei ole niin älytöntä kuria jatkuvasti! lukujärjesys oli todella leppoinen, vaikka puoli yhden päiviä ei ole ollenkaan. 
Taigan kanssa ollaan otettu vähän rennommin ja treenattu vain kerran viikossa treeneissä. ja lenkilläkin ollaan käyty vain silloin kun on jaksettu. eilen kävin aamusta taigan kanssa lenkillä, pyöräiltiin ensin hietsulle, siellä ympäri ämpäri ja sen jälkeen se frisbeegolf rata jonka jälkeen pyöräiltiin kotiin. illalla kävin vielä saran kanssa pyöräilemässä kylällä.

meidän Tauno kissakin on saatu sisälle ja se on kyllä Taigan paras kaveri :3

kävin toissapäivänä perjantaina (?) iltalenkillä ja kuvailin muutaman videopätkän puhelimella.
ja oon unohtanu tänki yhen videon täällä blogissa julkasta, minkä otin joskus heinäkuun alussa kun oli kamala ukkonen. ja sitte viimeaikisia kuvia!muistakaa vastata kysymykseen sivupalkissa !

2 kommenttia: