torstai 29. elokuuta 2013

tämä on otsikko

hei vaan :)

nyt tällänen lyhyt kuulumispostaus, jotta tekin pysytte vähän kärryillä miten meillä menee ja mitä meille kuuluu. kuulumiset nyt koirien kertomana!

Taiga:

hei vaan kaikki 32 lukijaa(ni). veera halusi että tulisin itse kirjoittamaan mitä minulle kuuluu, kun ei itse jaksanut. minulla menee oikein hyvin, olen leikkinyt saran kanssa ja ollaan treenattu paljon ja vaikka mitä. agitreeneissä käydään siis normaalisti kerran viikossa ja toko treenejä aina silloin tällöin. viimeksi tokoiltiin tänään veeran äitin kanssa vähän pihalla. viime maanantaina oli agitreenit ja siellä ei kummallakaan meillä mennyt oikein nappiin. veera harmitti kun mikään ei mennyt hyvin, ja minä vain seilasin enkä tajunnut mistään mitään. mentin kokonaista rataa ja se oli SM kilpailuista. ensinmäisen kerran alku meni hyvin mutta 4. oli puomi ja hyppäsin aivan liian korkealta koska tulin liian kovalla vauhdilla. no 9. oli pujottelu ja siinä vaan juoksin kuin päätön kana päin ohjureita ja niiden yli. loppurataa veera ei muistanut ja se meni ihan veeran omien sääntöjen mukaan vaikka oikeasti oli paljon hankalampi. heh, eipä tuo minua haitannut että sain helpomman radan ;) kotona vielä otettiin pari noutoharjoitusta ja onnistuin jossain kohdin hyvin! kisojakin on suunnitteilla yhdet, 21-22.9 ja mentäisiin siis 4 starttia yhteensä. no heippa vaan kaikille!(:


Sara:

minä olen tällä hetkellä vähän kipeä. on paikat jumissa kun, maanantaina hyppäsin niin monta metriä ja kiipeilin aata sekä muuten vain treenttiin. toko treenit on mennyt ihn hyvin, normaalisti niinkuin aina. tänään vain juoksentelin taigan kanssa ja muuten vain makaan :)


Pippa:

hei vaan, minä täällä Pippa.
minä olen nyt asunut veeran mummolla, koska pari viikkoa sitten lenkillä sattui pieni onnettomuus, niin olen nyt ollut poissa kotoa ja olen siihen asti kunnes minun tarhani on tehty valmiiksi. kun tarha on valmis, muutan sinne asumaan. tänään käytiin hakutreeneissä sekä agilitytreeneissä. agilityssä en tehnyt ratavirheitä kun mentiin rataa, ja minulla oli superhauskaa. haku treenit eivät menneet ihan täydellisesti ensin hyvin, mutta sitten kuulema huonommin. no huonojakin treenejä sattuu, eihän sitä muuten huippu koiraksi tule!(:huomenna mulla on agiepikset, olen siis töissä/talkoissa siellä. no eipä mulla muuta tärkeää asiaa olekkaan, kuin että hyvä yötä!(:peeäss. lähiaikoina on tulossa kuvapostaukseen jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti