perjantai 20. syyskuuta 2013

I may be young but I swear it's reallaiskottelua laiskottelun perään!

juu, on taas vähän nää postailut jäänyt, mutta ei vaan kertakaikkisesti jaksa. Koulu vie aikaa, koirat vie aikaa, hevonen vie aikaa ja sen kaiken jälkeen ei enää vain jaksa/ehdi tulla kirjoitteleen. en tällä viikolla oo kertaakaan käynyt koneella, tämä on eka kerta ;) hyvä minä!

Mutta tänään heräsin vartin yli seittämän ja juttelin kavereiden kanssa whatsApissa puoli tuntia ja 7.50 lähdin alas, söin ja lähdin kouluun. koulussa oli, matikan päässä laskukoe ja sen jälkeen äikän koe ja vimppa tunti matikkaa. kotona olin 12.18 ja sen jälkeen olin vain koneella ja alotin tän postauksen. noin 16.00 lähdin tallille päin. tallilla tein tallihommat ja lähdettiin maastoon Even kaa. sieltä ku tultiin, hoidettiin heppa pois ja mentiin sisälle. syötiin ja kahdeksan aikoihin lähdettiin meille. oltiin meillä noin puoli ysi. ei tehty mitään erikoista, katottiin BB ja sen jälkeen oltiin vaan koneella ja leivottiin kauralastuja. ja nyt kello on jo 2.50... :D no hups...


Koiran kuulumisista sen verran, että kaikille kuuluu hyvää!
Sara on nyt sairaslomalla, kun oli sen verran jumissa fysioterapialla käydessä ja Taigan kans ollaan valmistauduttu (:D) kisoihin, jotka on siis sunnuntaina. Pippa on tullut kotiin mummolta vaikka tarha ei ookkaan vielä valmis, se on tossa ulkona narussa kiinni. Tarha alkaa kohta jo olemaan valmis ja Pippa saa muuttaa sinne. Kisoista kirjoittelen viimestään maanantaina, mutta sunnuntaina saattaa tulla jo pientä vihjettä ;)

siihen asti heihei(:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti