sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kisapostaus; Oulu

olin kerrankin reipas ja tulin jo nyt postamaan tänään olleista kisoista.

eli herätyskello soi 7:00, vähän aikaa olemista ja vaatteet päälle ja syömään. vähän pakkailua, koiran valmiiksi laittamista ja eikun menoksi. perillä oltiin 8:50 ja menin suoraan ilmottautumaan. sitten koiran kanssa lenkille, ja ottamaan pari verkkaestettä. molemmissa luokissa startattiin ensinmäisinä. 


D agilityrata:

ensinmäinen rata oli todella huono. epäsiisti ja hidas. tästä radasta saatiin 5, eli niinkuin videosta näkyy Taiga kiersi tuon yhden esteen putken jälkeen. En ohjannut tarpeeksi ja olin itse liian sivussa ja koiralla oli suora tie mun luokse. No äkkiä sen korjasin ja matka jatkuu. Muurin jälkeiseen lyhyeen putkeen mentiin reippaasti, mutta itselläni tuli vähän tiukka tie, en luottanut Taigaan ja vein sen ihan perille asti jolloin oma takaa leikkaukseni meni vähän läheltä putken suuta. Tosin jos olisin luottanut, siihen ei oltaisiin todennäköisesti menty.  Ehdin kuitenkin oikealle paikalle ennen kun Taiga ehti lähtä hortoilemaan. Puomin jälkeen jouduin itse väistämään siivekettä, jos siinä olisin ollut liian hidas olisi Taiga mennyt ohi viimeisestä esteestä. 
'
Vein Taigan autoon ja kuvailin maksi luokan loppuun ja seuraavasta radasta medit ja vähän minejä.no annoin kamera Evelle, radankävely ja otin koiran iskältä ja radalle.

C hyppyrata:

Taiga oli alussa tosi innoissaan ja hyppi ja oli lähtemäisillään. Pari kertaa pystyynhyppy ja lähtöön. Ekasta esteestähän mentiin heti ohi, joka oli ihan kokonaan mun vika. Olin ihan vinossa ja olin juuri niin että Taigalla oli suora tie mun tykö. No ohi siitä, äkkiä takaisin ja siitä jatkettiin rengas, pituus putkeen, hyppy, hyppy, putkeen, hyppy, putkeen, putkeen, hyppy, hyppy, putkeen, hyppy, muuri, putki, kepit ja hyppy. Keppien keskivaiheessa kämmättiin ja piti korjata. No loppu meni hyvin, ja viimeisestä esteestä yli. Olin tosi tyytyväinen tähän rataan, ja se ois menny tosi hyvin, jos en itse olisi kämmännyt ja ohjannut koiraa heti ekasta ohi?! hei haloo, veera opettele! Kun tultiin kepeille selostaja sano: "mukavan rauhallisen näköistä työskentelyä tällä parilla" :D 

Näin tällä kertaa. Nyt treenaillaan, ja varmaan vasta parin kuukauden päästä seuraavat viralliset. Nimittäin ykkösluokkaan en halua jäädä jumittaan, 5 starttia ei yhtään nollaa, joten nyt treenataan ihan älyttömästi!

-Veera

2 kommenttia: