sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Liian onnellinen ollakseen minä

sohvii
Mooi! Taiga on ollut nyt vähän jumissa, niin ollaan muutamat agitreenit jätetty nyt väliin. Ens sunnuntaina varmaan päästään jo treenaileen, vaikka ilman hyppyjä kylläkin jatketaan. 
Perjantaina kuitenkin käytiin Taigan ja sohvin kans kuvailemassa yirtyspuistolla ja tuli ihan superkivoja kuvia kun taustalla oli ihana auringonlasku. Kuvailin eka sohvia parit kuvat, jonka jälkeen otettiin Taigasta muutamia kuvia. Koiralla tuntu olevan superhauskaa, pomppia ja sotkia vaatteet kuratassuilla...Maanantaina oli muskettikoira- hiihtokisojen 3 ja viimenen kilpailu. 
Lähdössä Taiga ei taaskaan ymmärtäny, mutta muutaman metrin jälkeen ymmärsi ja lähti tosi hyvin vetämään. Koira yritti kääntyä 1,5km kohdasta pois ja ku jatkettiinki matkaa, niin ei ois millään halunnu enää lähtä. Pari kertaa pomppas ojaan ja naru oli taas ihan solmulla. Sain koiran taas lähtemään niin vetäs melko kovaa ja pääsi irti. Onneksi ekalla käskyllä tuli takasi ja sen jälkeen vetiki loppuun asti tosi hyvin! Oltiin kaikkien osakilpailujen lopputulosten perusteella toisia! Huippu koira♥
Täältä näet kaikkin kilpailujen tulokset ja kokonaistulokset. 


Mulla oli synttärit 27.3 ja tänään vietettiin niitä. Eve tuli perjantaina yöksi ja lauantaina käytiin sitten agrissa, Biltemassa ja Zeppeliinissä shoppaileen. Äiti osti agrista synttärilahjaksi kauan haaveilemat jalustimet ja Biltemasta päitsiin karva"osat" tai sellaset pehmusteet :D Zeppeliinistä, halpa-hallista, ostin synttärirahoilla hyupparin & gollarit. Ruukin K-marketista käytiin sitte leivontatarvikkeet ostamassa, ja illalla sitte leivottiin kaikki valmiiksi. On kyllä ollu mukava päivä, nyt pitäs käyä Taigan kans vielä lenkkeilemäsä vähäsen ku vieläki näin valosaa!! Ihan huippua!!

7 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja kiva postaus! Tee postaus jossa kerrot taigasta kuvien kanssa sen kasvamisesta ja mitä ootte tehny tähän päivään asti? (tai joku sen tyylinen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Huhhu, pitää kattoo :D semmosta postausta missä kerron Taigan agility urasta alusta asti- tähän päivään oon tekemässä, että kelpaako sellainen ? :)

   Poista
  2. no hyvä! katotaan nyt millon saisin sen valmiiksi, mutta yritän piakkoin!!:)

   Poista
 2. Teille on haaste :)

  http://cehvelijakamuli.blogspot.fi/2014/04/haaste.html

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia taas :)

  -Miia

  VastaaPoista