sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Peltoilua mahtavan Saran kanssa ja tahmailua agitreeneissä

' hauku, hauku, hieno tyttö!'
Tänään oltiinkin pellolla kuvailemassa saran kans. Leikittiin ja otettiin pari tottis liikettä ja sara oli tosi hyvä! Pellolla ei menny ku kymmenisen minuuttia mutta se riitti hyvin huippu iloiseen mielialaan. 
Illalla olikin vielä agitreenit Taigan kans. Hallissa oli valmiina rata jota mentiin. Rata oli melko haastava mutta silti hyvin yksinkertainen.

mittasuhteet päin mettä....

Taiga oli tosi hias ja tahmea, joten treenit ei nyt mennyt ihan niinkuin piti. Hyviäkin pätkiä tuli, mutta pääasiassa se oli vaan löntystelyä. Kokonainen rata mentiin vain yhden kerran ja aika paljon otettiin 7,8,9,10 pätkää joka meni hyvin. Pari kertaa otettiin myös 9,10,11 ja 10,11 pätkiä. Puomi oli matalampi kun normaalisti joten se meni ihan super hyvin! 3,4,5,6,7,8,9 pätkä meni myös tosi hyvin ja 7,8,9,8,7 myös. Alkuun kun tultiin neloselta vitoselle mentiin vitosesta pari kertaa ohi kun oli oikeasti tosi lähellä nelosta. Vitoselta kutoselle oli mulle (xd) tosi haastava ja aina ohjasin Taigan liian pitkälle ja väärältä puolelta kutosta. Kepit meni tällä kertaa super hyvin, vauhtiaki oli ihan reippaan paljon ja vaan muutaman kerran mentiin ohi muutamasta kepistä. Loppuun otettiin vielä pari kertaa 7,8,9,8,6 joka meni myös hyvinl.. Loppujen lopuksi olin ihan tyytyväinen vaikka ei tuo parhaita treenikertoja kyllä ollut. 


Taiga oli tallillakin yks päivä :'D

3 kommenttia:

  1. Joo huomaan! Mitta suhteet kyllä päin mettä!

    VastaaPoista
  2. Joo huomaan! Mitta suhteet kyllä päin mettä!

    VastaaPoista
  3. Joo huomaan! Mitta suhteet kyllä päin mettä!

    VastaaPoista