sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Hippa pippa pentunen


Heissan! Tänään onkin vuorossa paljon hippa pippa kuvia. Käytiin eilen käpiksessä treenaamassa tottista. Säätelin kameraa välillä aika paljonkin, joten kuvien valostukset, värit, tarkkuudet ja laadut saattavat heitellä kuvien välillä, enkä ollenkaan muista millä asetuksella mikäkin kuva on otettu. Joitaki kuvia oon jollain tavalla muokkaillukkin.


Tottis treenien jälkeen käytiin syömässä tutuilla ja sen jälkeen jossain pääsiäis tapahtumassa. Kotimatkalla käytiin ottamassa mettäsä pari ilmasua. Koira oli ihan superi siinä. Otettiin 3 ilmasua ja yks suorapalkka. Kotona käytiin vielä Taigan kans pellolla tokoilee. Koira oli tosi hyvä ja innostu leikkimäänki. Otettiin lyhyitä seuraamis pätkiä ja yks liikkeestä maahan meno. 

Tänään lähdettiin Raahen hakutreenaileen pipan kans. Treenit ei menny hyvin, ei niinku piti. Pippa varo toista etusta ja oli ehkä vähä hämilläänki. Pari ilmasua koitettiin ottaa, mutta eipä siitä mitään tullu. Kotona otettiin pihalla vielä 2, jotka meniki sitte heti paljo paremmin.
Illalla käytiin vielä taigan kans agitreeneissä. Otettiin neljän 20cm esteen esteinnaria. Vähän mutkaputkia, suoraputkia, keppejä ja keinua. Taiga oli hyvä, niinku melkee aina :D Ens viikolla on viimenen treenikerta, ja sitte alkaaki pihatreenit ja kisakausi!!

2 kommenttia:

  1. Mikä pippalla on toisessa etujalassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anturahaava. On terveenä, mutta kun humppaa tarhassa niin sen jälkeen arkoo sitä vähän aikaa..

      Poista