tiistai 29. huhtikuuta 2014

"seuraa", "tule", loisto koira, mahtava!


sunnuntaina
heipodei, mahtava viikonloppu takana!! 
Eve tuli lauantaina aamupäivälle meille ja oleskeltiin hetki meille. Noin kahden aikoihin lähdettiin Kempeleeseen, Zeppeliinin. Lähdettiin siis katsomaan satin circusta!!  noo, suurin fani en ole joten katseltiin keikka ja lähdettiin kotiin. Kävin ostamassa vaan jätskin mutta vierähtihän siellä kuitenkin päälle kolme tuntia. 

Kun tultiin kotiin käytiin tallilla hoitamassa heponen jonka jälkeen kotona käytiin ottamassa nuo ylläolevat mekkokkuvat. Melkein kaikki kuvat olivat epäonnistuneita koska oli jo sen verran hämärää. 

Sunnuntaina aamupäivällä lähdettiin ulos pomppaamaan muutama este ja juoksentelemaan pellolle. Taiga oli hypyissä hyvä, niinkuin aina. Pellolla pää asiassa leikittiin mutta otettiin vähä pieniä pätkiä seuraamista ja luoksetuloa. Taiga oli ihan super!  Pellolla vierähtikin sitten hieman pidempään ja sen jälkeen väsynyt ja tyytyväinen  koira pääsi tarhaan loikoilemaan auringon paisteessa.


paras koira ikinä ♥

kuolee

ja kumartaa


Joku lämmin päivä olis tarkoitus käydä uimassa Taigulin kans, joten seuraava postaus varmaan liittyykin siihen!!

6 kommenttia:

 1. sulla on oikeesti aivan loistava rakki:3

  VastaaPoista
 2. tuo on kyllä semmonen koira mistä mää oon aina haaveillu, potentiaalia lajiin ku lajiin, lasten koira, tottelevaisuus kohallaan ja paras mahdollinen rotu!!:) Hienoja kuvia ja loistava pari!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täys unelmien koira Taiga kyllä on:3

   kiitos paljon!!:)

   Poista
 3. mistä olet ostanut tuon punaisen paidan? :) se on todella hieno!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulun Zeppeliinin, Halpa-Hallista:) itekkin tykkään!!

   Poista