perjantai 18. huhtikuuta 2014

supersuper koira!


Kuivat pellot, valosaa pitkälle päivää, lämmin ilma, auringon paiste ja iloiset koirat. Se ei tarkoita muutakuin että eletään jo Huhtikuuta ja kesä lähenee päivä päivältä! 
Meillä ainakin Taigaan on iskenyt joku kevät iloisuus. Varsinkin kun käydään pellolla juoksemassa. Täysiä rallia ympäri peltoa, asenteella: "en väsy koskaan!!"

Viime viikolla lauantaina käytiin Taigan ja Santun kans pellolla hakemassa pajuja. Taiga oli irti ja juoksi peltoa ympäri monta kertaa ja virtaa edelleen riitti. Oli kameraki mukana ja sainkin muutaman onnistuneen räpsyn. Viikon alussa meillä hajos muistikortti, joten kuvia ei saada ennenkuin saadaan uusi ostettua.Kuun alussa otettiin pihalla muutama hyppy. Taiga oli super laiska ja pohjakaan ei varmasti miellyttänyt, joten päädyttiin ihan vaan muutamaan hyppyyn ja se kerta sai jäädä sitten siihen. Pomppujen jälkeen lähdettiin käymään vielä pellolla hetken aikaa.ei se oikeesti noin pieni oo!:D

Paras koira ♥

Oltiin noin kuukauden verran tauolla agitreeneistä ja kun viime viikolla käytiin taas treeneissä, tuli siihen tulokseen että noita taukoja vois pitää aina!
Koira oli ihan supersuper! Laitoin hypyt ihan puomiksi, ainut hyppy kohta oli rengas, joka oli sekin mini/medi korkeudessa. Otettiin hyppy/putki rataa ja välillä yhdistettiin pujottelu siihen perään. Pujottelussa koira on kans yllättänyt ja onkin siinä nykyään ihan huippu! 
Tarkoitus oliskin että käytäis kisoissa touko-kesäkuussa. ihan vaikka yks rata ja tarkotuksena saaha se eka nolla sinne kirjaan. Sitä ootellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti