tiistai 13. toukokuuta 2014

me juhlitaan kun me voitetaan


Heissaan! viime postauksesta onkin jälleen kulunut jonkun aikaa. Ja jälleen samat selitykset, kun ei ole kuvia eikä aik....niimpä niin. No suoraan asiaan.

Toissa sunnuntaina olisi ollut viimeiset halliagilitytreenit mutta oltaisiin menty kahdestaan Taigan kanssa niin ei vihditty sinne asti ajaa, joten ne treenit jäivät siis välistä. Tiistaina alkoi ulkotreenit, ja ensinmäisellä kerralla oli melko haastava rata, jota mentiin pätkissä. Taiga oli melko laiskahko mutta oli kyllä tuttuun tapaan rauhallinen ja tarkka. Hypyt oli 40-45cm, mutta päätettiin sitten että jatkossa ei laiteta rimoja ollenkaan, ainakaan vähään aikaan. 

Torstaina käytiin sitten äitin treenien jälkeen vapaa treenaamassa. Otin kaikki hypyt pois ja mentiin meiningillä " vaau, huippu kivaa, täysiä, hieno tyttö ". Otettiinki vaan muutama este peräkkäin ja lopuksi pujottelu ja hullun kivat loppuleikit ja autoon. Tollanen meininki myös kisoihin, kiitos!Tänään käyttin sohvin kanssa kuvailemassa. Siellä tunti, jonka jälkeen lähdettiin käymään jätskillä. Sohvi sai jälleen paljon hyviä kuvia, joten nyt niitä!


sohvi sen omissa näyttelyissä..
juup, tällästä tänään. Katotaan jos joku päivä saatas agistakin jotain kuvia tänne. Ainiin, muutama viikko sitten käyttin Taigan kans korkkaamassa uimakausi. Aluksi vähän jännitti, mutta lopuksi juostiin kepin perässä ihan uimaanki asti! Hieno koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti