sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Me eletään tää kesä kerran vaan!


Heissan! Minusta ei olekkaan täällä blogin puolella kuulunut. Ei oo ollut yksinkertaisesti aikaa vaikka läjäpäin kuvia odotteleekin julkaisua.
Taiga on ollut nyt kipeänä. Välillä varo rajusti oikeaa takajalkaa, eikä hyppää ollenkaan. No se tarkoittaa sitä että on jäänyt myös agitreenejä väliin ja luultavasti ei vähään aikaan treeneihin olla menossa. 

17.5 lähdettiin Taigan kans Meerin ja Satun luo kyläilemään. Aluksi käveltiin monta kilometriä koirakentältä meren rantaan jossa koirat sai juoksennella vapaana. 


satu

Rannalta lähdettiin kävelemään takaisin päin ja ootellessa kyytiä otettiin (yritettiin ottaa*) yhteiskuvia koirista nurmialueella. 

Tuolloin oli vielä ihanan lämmin ja ihan hellekelit mutta nyt kun kesäloma oikeasti alkoi ainakin täällä meillä sataa vettä ja lämmin vaivaiset +10.. toivotaan että saadaan pian tännekkin aurinko ja hellettä!

Eilen käytiin siis hakemassa kuudennen luokan päättötodistus ja odotettu kesäloma alkoi. Siltä ei kyllä yhtään tunnu:D Keskiarvoni oli sama kuin jouluna, tasan 8, joten hyvillä mielin sai lähtä lomailemaan!

Koulun jälkeen lähdettiin sohvin kans even synttäreille ja sieltä suoraan Ouluun, ylexpop:iin. Katsottiin ainoastaan Robin ja lähdettiin syömään jonka jälkeen lähdettiinkin jo takaisin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti