sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Täydellinen rantasää ja niin mustat lasit ettei alta nää


Huhhuh, viime postauksesta on kulunut jo kuukausi..Oon ollu tosi laiska kameran kanssa ja kuvia kesäkuulta onkin todella vähän, varsinkin koirista. 
Kuitenkin juhannuksen mökkireissulla tuli otettua yksi muistikortillinen kuvia, joten kaikki tämän postauksen kuvat on sieltä.

Taigan kans oon jatkanut ihan normaalisti agitreeneissä, tosin ilman hyppyjä edelleen. Tosi paljon on koiralle tullut vauhtia lajiin, vaikka eihän se vieläkään mikään tykki oo, hitaasti mutta varmasti. Taiga liikkuu kuitenkin onneksi ihan normaalisti, mutta hyppyjä ei uskalla ottaa ennenkun saadaan varmaksi onko luustossa kaikki kunnossa. 

Pippa on taas muuttanut takaisin ulos, kun tarhan pohjalle saatiin paksu kerros 'ranta' hiekkaa. Tuossa pitäisi tassujenkin kestää hyvin. 
Ei olla koirien kanssa sen ihmeempiä tehty, lähinnä ovat saaneet vain olla. Ei tarvi paljo lenkitelläkkään, kun Taiga juoksee päivän pihalla lasten kans ja Pippa humppaa tarhassaan koko päivän. Joten aika omatoimi koiria:D

Jokupäivä olis tarkortus julkasta Taigan temppupostaus, kuvinee + videoineen. Oon tekemässä myös kamera/valokuvaus postausta, mutta siinä meneekin varmaan vähän kauemmin ku oon niin hias ja laiska tekee mitään kerrallaan:D

Ensviikon tiistaina, 8.7 lähden Helsinkiin viikoksi, joten ennen sitä tulee varmaan muutama postaus ja sen jälkeen jossain vaiheessa kuvia sieltä.
Joten ensikertaan!


2 kommenttia: