perjantai 24. lokakuuta 2014

Ihanaa ja vanhaa muistelemassa


Tauon jälkeen jostain syystä sain todella paljon lisää intoa ja nyt on kiva tulla postailemaan! Keskiviikkona Meeri&Satu tulivat käymään ja Tagan kanssa päästiin palauttelemaan mieleen jotain vanhaa mielenvirkistykseksi. 

Tehtiin pihalle hyvin yksinkertainen putki+lankkukasa ja laatikko joka kierrettiin ja uudestaan lankkukasa ja putki. Koirasta kyllä näkee heti sen mistä se tykkää:')Taiga meni hyvin ja todella innoissaan tämän pienen sarjan. Otettiin väliin myös muutamia temppuja ja hieman seuraamista. Taiga oli koko ajan tosi hyvä.


Taigan jälkeen sain kokeilla Meerin Satu koiran ohjausta. Se olikin sitten ihan erimaata, mutta ihan tosi kiva ohjata! Otettiin tuota hyvin yksinkertaista juttua myös Satun kanssa sekä temppuja joita Satu osaa älyttömän paljon!


Muuten meille kuuluu melko tavallista ja tylsää. Eilen käytiin leikkimässä pellolla ja Taiga oli ihan mielettömän hyvä. Kävi välillä näykkimässä jaloista jos yritin laittaa lelua taskuun ja oli varastamassa sitä joka hetki. Ihan mielettömän hyvä! Ei tehty muutaku juostiin pellon päähän ja mettän kautta takasin.
Pipalle kuuluu myös sitä samaa ja vanhaa. Tarhassa elelee ja treeneissä käy, mitäs muuta? Joku päivä laittelen kuvia teille kun otettiin muutamia syyskuvia tuossa parisen viikkoa sitten, nyt maata peittää jo paksu lumikerros (joka varmasti sulaa viimestään ylihuomenna..). Toivottavasti kohta päästään hiihtämään! 

ps. 40 lukijaa täynnä! Suuri kiitos! Oisko teillä ehdotella jotain erikoispostausta?:)

"sä oot ihaninta mailmassa, toista ei löydy tästä mailmasta"
 

 

12 kommenttia:

 1. Varuste postaus ;) Oonkohan mää ehottanu tätä aiemminkin, mutta kumminkin :D

  VastaaPoista
 2. Oisko Sarasta sellasta muisto postausta,eli kerrot kun Sara tuli teille,niin miten reagoit siihen,ja mikä vuosi,miten kasvoit Saran kanssa,ja sitten viimeiset hetket.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta ideasta! Voisin kokeilla tälläistäkin toteuttaa:')

   Poista
 3. Taigan kasvamis-postaus tai joku sen tyyppinen ois kiva :)

  VastaaPoista
 4. En tiedä,saisinko kommentoida,mutta haluaisin postauksen,postauksen jossa kerrot,miten kasvoit koirien & hepojen keskellä:) tämän kompan kirjotti Eevi,Reetan kamu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toki laittaa kommentti! Ja kiitos ideasta, voisin kokeilla toteuttaa!

   Poista
 5. http://hiuhau.blogspot.fi/2014/10/kuvahaaste.html?m=1

  Haastoimme teidät :D

  VastaaPoista