perjantai 31. lokakuuta 2014

Kuvahaaste

Kiitos haasteesta Sofia:)
Ohjeet: Kuvahaasteen ideana on laittaa 1-2 kuvaa ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsit juuri sen kuvan. Lemmikin täytyy esiintyä kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan kaivaa juurikin niitä vanhoja. Voit osallistua kaikilla lemmikeilläsi, jos niin haluat. Haasteen jälkeen haasta uudet blogaajat ja muista huumori!

Kategoriat: paras yhteiskuva, reenaamassa, kisaamassa, paras kesäkuva, paras talvikuva, tunnelmallinen kuva, hassuin ilme, lomalla, töissä, tihutöissä ja toinen identiteetti  (en löytänyt kahteen viimeiseen mitään kuvaa)

Haastamme:


Mikä on sinun lempikuvasi?:)PARAS YHTEISKUVA
Tässä en oikein ymmärtänyt pitikö kuvan olla koirien paras yhteiskuva vai mitä, mutta kun en luonnollisestikkaan läytänyt mitään hyvää yhteiskuvaa meidän koirista niin otin tähän nämä 2 minun ja Taigan yhteiskuvaa. Ylempi on otettu Toukokuussa 2014 kun oltiin Sohvin kanssa kuvailemassa. Alempi mökillä, Heinäkuussa 2014, kun käytiin ihan tarkoituksella kuvailemassa laiturilla Even kanssa. Kumpikaan kuuva ei ehkä otollisesti ole kaikkien mielestä niitä parhaimpia, mutta jokin kuvissa oli että tykkäsin niistä paljon. TREENAAMASSA
Tähän halusin ottaa myös kaksi, koska kuvissa näkyy selvästi kaksi tärkeintä lajia koirien kanssa. Ylemmässä kesän ensimmäisiä ja Taigan viimeisiä agilitytreenejä meidän "kotikentällä" muutaman kilometrin päästä olevalta agikentältä. Tykkään kuvasta koska se on ajoitetusti hyvä ja kuvassa näkyy myös minun liike. Otettu siis kesäkuun alussa, 2014. Meistä ei Taigan kanssa ole juurikaan ollenkaan hyviä tokokuvia, joten tähän kohtaan pääsi edustamaan 10 päivää ennen Saran lopetusta otettu peltotoko kuva. Sara oli tosi kiva treenata ja tuosta peltokerrasta jäi tosi hyvä fiilis. Kuva otettu siis Maaliskuussa, 2014. Ikävä


KISAAMASSA 
Tää ei sinänsä ollut kovin vaikea, sillä mulla on kunnon kuvia vain tältä yhdeltä reissulta ja yhdeltä radalta. Päätin kuitenkin ottaa loppuradan pujottelusta kuvan, sillä tuo pujottelu oli meidän kisakauden varmasti paras kisapujottelu. Taiga oli reipas ja muistaakseni mentiin tuo pujottelu täysin puhtaasti. Kuva otettu siis Syys- tai Lokakuussa 2013. 
 


PARAS KESÄKUVA
Tää oli sinänsä aika hankala, mutta kuitenkin tämän kuvan löytyessä helppo. Oon tykänny tästä kuvasta aina. Kuvassa on iloinen fiilis ja treenit meni tosi hyvin. Kuva on otettu joskus kesällä 2012.


PARAS TALVIKUVA
Tääkän ei ollut hankala, sillä tämä kuva on ollut mun lemppari aina. Tykkään kuvan väreistä ja rakastan kuvan pääkohtaa. Sara oli oikeasti kiinni mustassa liinassa joka lähti koiran pannasta oikealle, mutta se on muokattu kuvasta pois ja siksi kuvasta tuli täydellinen. Otettu 2013 kevät-talvella kun vielä oli lunta. 


 TUNNELMALLISIN KUVA
Viime tiistaina, valokuvastunnille otettu läksy kuva "henkilökuva miljöössä". Reeta tottakai suostui mulle malliksi ja Taigakin piti yhteen kuvaan saada. Pidän tosi paljon kuvan tunnelmasta. Otettu siis Lokakuussa 2014. 


HASSUIN ILME
Todellakin nämä:D oon aina nauranut tälle kuvalle. Oltiin pellolla kuvailemassa, Eve kuvas ja minä olin leikkimässä Taigan kans. Taiga oli juoksemassa muhun päin, kunnes tömäytin jalkaa maahan ja Taiga hyppäsi sivuun. Otettu siis kesällä 2013.

LOMALLA
Tämäkään ei nyt kuvauksellisesti ole maailman parhaita mutta tykkään tästä silti jostain syystä. Oltiin mökillä kaikkine eläimineen ja oli kyllä ehdottomasti paras loma ikinä. Fiilis oli koko ajan ihan huippu, ratsastin mökin lähellä olevaa maailman parasta ponia, treenasin ja hölläilin koirien kanssa, uin koko vuoden edestä ja muuten vain, mielettömän hieno loma! Kesällä 2013


TÖISSÄ
Kotona agitöissä. Tuo oli huippu treenikerta, kun Reeta ohjasi ja minä kuvasin. Taiga tykkäsi tosi paljon kun sai oikeastaan vain juosta ja hypätä sen mitä halusi. Kuva otettu kesällä 2013.

4 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta, teinkin sen jo :) http://pihpep.blogspot.fi/2014/11/kuvahaaste.html

    Mun suosikki näistä kuvista on varmaan ihan tuo ensimmäinen yhteiskuva, hienot värit ja tunnelma :)

    VastaaPoista
  2. ihanii kuvii! mun lemppari on se talvinen kuva,missä sara on. ja onhan seki ihan sika hieno se missä ootte siellä mökillä,ku taiga pussaa sua!

    VastaaPoista