maanantai 1. joulukuuta 2014

Must have-listaMeillä ei tällä hetkellä ole yhtään nahkaremmiä. Tuollainen suunnilleen samanlainen monitoimiremmi meillä on ollutkin mutta sitten se katosi eikä sen jälkeen ole löytynyt. Tuo kyseinen remmi olisi tarkoitus löytää Koira 2014 tapahtumasta!

Taigalla on vain ja ainoastaan yksi puolikuristava panta. Olen jo kauan aikaa halunnut Taigalle ketjupantaa ja nyt kun Pipalle ostettiin tuo kyseinen panta ajattelin sen olevan hyvä myös Taigalle. Tuokin panta olisi tarkoitus hankkia Koira 2014 tapahtumasta!

Nahkaremmit on vähän hankalia tokotreeneissä, joten kevyt Grip remmi olisi hyvä treeneissä. Meillä on noita ennestään ollut muutama mutta nekin ovat mystisesti kadonneet/jääneet treenikentille.. Tarkoitus olisi löytää tuollainen paljon lyhyempänä kuin tuo 5metriä. Tätäkin olisi tarkoitus katsella Koira 2014 tapahtumasta!

Patukoita meiltä löytyy mutta ovat ne vähän jo elämäänsä nähneet, joten olisi kiva saada Taigalle ihan oma ja uusi patukka. Pro Dog patukoista olen kuullut kehuja, joten sellainen voisi olla hyvä ellen sitten päädy kuitenkin tuttuun ja turvalliseen  Gappay patukkaan.

Meillähän on yksi Back on Track joka ostettiin alunperin Saralle mutta on nyt lähinnä Pipan käytössä. Olisi kiva saada Taigalle tälläinen oma, vaikka hintaahan tälle löytyy, mutta on se hintansa arvoinen. Tälle ei nyt mitään järkyttävää akuutti tarvetta ole joten ehkä sitten joskus kun on rahaa. 

Onhan meillä naksuttimiakin ollut mutta ne ovat jo lähteneet omille teilleen. Ihan perus naksutin olisi tarpeen ja temppujenkin harjoittelu helpottuisi huomattavasti. 

Tällä hetkellä käytän äitin vanhaa treeniliiviä, mutta uusi oman kokoinen olisi kova sana. Taakse haluaisin painattaa Taigan nimen. Tällekkään ei hirveä akuutti tarvetta ole joten vanhalla liivillä mennään nyt vielä hetki ainakin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti