torstai 11. joulukuuta 2014

Tavoitteet vuodelle 2015

Mun oli tarkoitus myös viime vuonna tehdä "Tavoitteet vuodelle 2014" postaus, mutta en saanutkaan sitä valmiiksi joten nyt on aika tehdä sellainen. Jos olisin tehnyt viime vuonna tuon postauksen olisin tehnyt nyt postauksen jossa kerron toteutuivatko tavoitteet, mutta kun en sellaista tehnyt niin myöskään sitä postausta ei tule. Katsotaan ensvuoden lopulla onnistuikoi mikään tähän listaamistani tavoitteista.

1. BH-koe
Ensimmäisenä meillä olisi tavoitteena käydä BH-koe. Mahdollisesti niin monta kertaa että se päästään hyväksytysti läpi. Luulen kumminkin että kovinkaan montaa kertaa sitä ei tarvitse uusia, ellei Taiga sitten päätä käydä syömässä tuomarin ja saadaan kilpailukielto, ken tietää...

2. TK1
Niin tosiaan, olisi tarkoitus saada TK1 eli käydä toko-kokeissa ja saada 3 ykköstulosta. Vaikka arvelenkin kyllä aika vahvasti että tämä ei toteudu mutta aina voi haaveilla ja yrittää. Vähintään kuitenkin aloittaa toko-kisa kausi.

3. Näyttelyistä H
Olisi tarkoitus käydä edes yhdissä näyttelyissä ja tavotteiden mukaan saada sieltä keltainen, eli Hyvä/H. Sofian oon varannu Taigan näyttämään, joten heti kun saadaan Sofia tänne ja sopiva näyttely kohdalleen niin kyllä ilmottaudutaan.

5. Hiihtokisat
Olisi tarkoitus myös nyt talven aikana käydä ainakin yhdissä hiihtokisoissa. Taiga on oppinut ihan mielettömän hyvin "veto" käskyn ja sen sanoess lähtee tilanteessa kuin tilanteessa vetämään eteenpäin. Se vetää niin kauan kun pyydän, hidastaa kun pyydän ja vaihtaa askellajia kun pyydän. Joten hiihtokisoissa olisi tosi helppo käydä.


2 kommenttia:

  1. Meilläkin on Chilin kanssa tavoitteena TK1 :D nyt reenataan sitten ihan hulluna alo luokan liikkeitä pötkylän kanssa :---D

    VastaaPoista