perjantai 12. joulukuuta 2014

Koira 2014

Perjantaina 5.12 lähdettiin koulun jälkeen kohti Helsinkiä ja Koira 2014 tapahtumaa, Janeten, Janeten äidin ja pikkuveljen kanssa! Matka sinne kului leppoisasti nukkuen ja jutellen mukavia. Oltiin illalla perillä kellokoskella jossa nukuttiin ensinmäinen yö. Käytiin illalla pesulla ja mentiin puoli kahdentoista aikaan nukkumaan.

Aamulla kello soi 8. Kummatkin havahduttiin siihen ja ensinmäinen mitä sanoin oli: "janette, mää sammutan tän" ja sain vastaukseksi "joo". Nukuttiin vielä ainakin puoli tuntia jolloin oli jo melkoinen kiire ja myöhästyttiin ensimmäisestä junasta millä oli tarkoitus mennä. Mentiin sitten eri asemalle ja siitä lähti melkein heti toinen juna jolla päästiin lähtemään kohti Helsinkiä.
Juna-asemalla meni hetki ennenkuin löydettiin Sofia, mutta sitten kun se löyty lähdettiin heti kohti Messukeskusta!

Ostettiin liput ja vietiin vaatteet ylipieneen lokeroon jonne ne sai todellakin tunkea että ne sinne meni! Lähdettiin kiertelemään halleja. Katseltiin ja kuvailtiin välillä muutamia kehiä, pääasiassa Belgejä ja bortsuja. Välillä sitten kierreltiin kojuja ja käytiin tapahtuma-areenalla katsomassa näytöksiä.  


Näyttelyiden ainoa harmaa jota itse näin:D


 Kierreltiin keskuksessa koko päivä ja vähän yli viiden lähdettiin juosten kohti Pasilan asemaa. Mentiin junalla Tampereelle, Sofialle. Junamatka meni leppoisasti muistellen päivää sekä vaihdellen kunnolla kuulumisia. Yhdessä vaiheessa tuli junan vaihto josta ei tieetty mitään, joten siinä tulikin hieman hätä kun oltiin levittäydytty junaan ja sitten äkkiä kaikki kamat kasaan ja toiseen junaan. Onneksi päästiin oikeaan junaan ja päästiin perille Tampereelle.
Melkein heti kun saavuttiin Sofialle lähdettiin vielä parin tunnin metsälenkille kera kaikkien viiden koiran! Loppu ilta menikin vain oleillessa ja sitten painuttiinkin nukkumaan! Aamulla herätys soi kuudelta Sofian puhelimen järkyttävään herätysääneen. Sammutettiin se ja nukuttiin vielä lähes tunti jolloin oli taas ihan järkyttävä kiire. Onneksi kuitenkin ehdittiin junaan. Alkumatka meni todella hiljaisissa tunnelmissa mutta sitten yhtäkkiä herättiin taas henkiin ja oltiin aivan pirteitä. Sitten taas yhtäkkiä sekunnin sadasosassa nukahdin Sofian olkapäähän nojaten. Loppumatka menikin sitten taas hiljaisissa tunnelmissa kunnes saavuttiin Pasilaan ja taas mentiin!

Porukkaa ei ollut aivan niin paljon kuin Lauantaina mutta kumminkin sitä riitti. Kierreltiin taas vuorotellen kojuja ja kehiä sekä tapahtuma-areenia. 
Lupasin teille silloin sen videopostauksen mutta meillä oli aina niin kiire juosta paikoista toiseen joten kuvasin teille vain pieniä pätkiä näytöksistä enkä kokonaista videopostausta. Oli kyllä kaikin tavoin huippu reissu ja ensvuonna voi olla että Taigakin pääsee mukaan. Reissusta on tulossa ostosvideokin, kunhan vaan saan sen kuvattua! Kiitos kaikille jotka olivat mukana huipussa tapahtumassa ja Sofia&Janette, kohta räjähtää;)

4 kommenttia:

 1. Ai että miten edustava kuva minusta :'D kiitos itsellesi myös aivan huippu reissusta! Parasta oli! Tuli kyllä hyviä muistoja mieleen tätä postausta lukiessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, on on:D
   Kiitos teille ja niin tuli myös tätä tehdessä!:)

   Poista
 2. Tosi hyvii noi videot ja muutenkin tosi hyvä postaus! Oli aivan täydellinen reissu ja odotan jo ensi vuoden tapahtumaa<3 Kiitos teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) Ja sama täällä, ensivuotta odotellaan;)

   Poista