keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Aloitetaan Taigasta ja sen kuulumisista. Taigallehan kuuluu oikeastaan hyvää. Ollaan nyt treenailtu entistä enemmän tokoa ja varsinkin seuraaminen ollaan saatu ihan todella hyväksi. Jäävät liikkeet ovat vielä hieman hionnan alla mutta kyllä nekin onnistuu kunhan vaan koiralle selvästi kertoo mitä nyt pitäisi tehdä. Kyllä se kuitenkin jo ymmärtää idean vaikkakin välillä sekoittaa sanat ja käskyt. 
Paikalla makuu on myös just niinku pitääkin. 2minuuttia menee ihan helposti samoin luoksepäästävyys. Hyppyä ei olla nyt pitkään aikaan edes treenattu, joten pitäisi varmaan sitäkin vähän kokeilla.


 Ollaan tokon lisäksi nyt myös juostu paljon. Pyritään nyt käymään joka toinen tai ainakin joka kolmas päivä juoksulenkeillä. Taiga on nyt oppinut veto käskyn niin hyvin että lähtee aina vetämään oli tilanne mikä tahansa tai oli takana ketä tahansa. Myös oikee ja vasen käskyt toimivat loistavasti. Toivottavasti päästäis äkkiä hiihtämään.Sitten Pippa. Pipalle kuuluu taas sitä samaa niinkuin aina ennenkin. Nyt se on ollut vähän vähemmällä treenillä mutta aina välistä käydään joku hauska treeni tekemässä. Muutama päivä sitten kävin leikkimässä sen kanssa tarhassa muuta sen kanssa en olekkaan tehnyt. 
Äsken käytiin pellolla lenkillä Pipan ja Taigan kanssa ja lopussa kaikki meni jo niin hyvin että samaa pensasta haistelivat eikä mitään ongelmaa ollut. Jes!
Sitten käytiin vielä potkuttelemassa Pipan kanssa ja se menikin pikkasen nopeempaa ku olinkaan aatellut:D

En varmaan oo täällä blogissa edes sanonut mutta Pipallahan on nykyään tarhasta luukku varastoon johon sille on tehty oma sisätila kera sohvan ja eristetyn kopin. Humppaaminenkin on vähentynyt kun pääsee sisätilaan aina kun haluaa. 
      Ja ainiin, 6.12 Pippa täytti jo 2 vuotta! Miten aika meneekin niin nopeaa?

2 kommenttia: