lauantai 6. joulukuuta 2014

Mitä me harrastamme?

Kun harrastamme haluan että se on mahdollisimman monipuolista. Tavoitteena olisi harrastaa yhdessä, rennosti ja niin että harrastaminen olisi kivaa. Korkeita kisatavoitteita meillä ole, ehkä joskus aikanaan BH-koe ja toko kokeissa ehkä sen verran että TK1 saataisiin. 

Agilityä harrastimme 2 vuotta. Kävimme 5 viralliset kisat, monet epäviralliset ja voitettiin Seuranmestaruus vuonna 2012. Se oli meidän molempien mielestä mukava yhteinen harrastus jossa molemmat joutuivat töihin ja molemmat nauttivat siitä. Kumminkin se jouduttiin lopettamaan kun koiran lonkat eivät sitä enään kestäneet. Oltiin hetki ilman mitään harrastusta ja mietittiin kesä mihin nyt käyttäisimme aikamme ja mihin nyt panostamme.


Tokoahan me oltiin koko elämä agilityn ohella harrastettu ja yhtäkkiä minua alkoi kiinnostaa sen treenaminen tosissaan. Aloimme tokoilemaan ja treenaamaan ALO luokan liikkeitä tavoitteena aloittaa kisakausi ensi keväänä.
Treenaamista meillä on vielä ja paljon, mutta ahkeralla työllä varmasti saadaan liikkeet hyvästikkin kuntoon. 


 Tokon ohella olen kiinnostunut myös hausta. Taigahan on joskus aikoinaan opetettu hakemaan rulla, mutta sitten se on jäänyt ja unohtunut kokonaan. 
Nyt kuitenkin ollaan alettu myös sitä hiomaan ja Taiga on ymmärtänyt hyvin jo idean ns. uudestaan. Käytetään vielä irtorullia, mutta videossa kokeiltiin ensinmäistä kertaa kiintorullaa, mutta päätettiin kuitenkin vielä hetki jatkaa ihan vaan irtorullalla ja treenata se kunnolla kuntoon ennenkun siirrytään kiintorullaan.Kaiken pääharrastusten lisäksi harrastamme tottakai paljon yhdessä oloa ja leikkimistä. Talvella myös hiihdämme ja kesällä juoksemme. Lenkkeilemme ja pidämme hauskaa yhdessä. Välillä epäonnistutaan mutta sitten kun taas onnistutaan ollaan erittäin tyytäväisiä, nautitaan jokaisesta hetkestä ja nautitaan elämästä!


2 kommenttia:

  1. Vau hyvä teksti! Ja näinhän sen kuuluukin olla, että harrastus on kivaa eikä pakko pullaa ;) itseasiassa täysin samat lajit löytyy meiltäkin, hakua tosin ihan vain huvikseen tällä hetkellä, eikä mitenkään hirveän kisanomaisesti, mutta ihan kisaaminenkin tässä lajissa kiinnostaa kovasti :D ja no toko ja agi niin meillä juuri päin vastoin, agi kulkenut koko ajan koiratanssin rinnalla ja toko onkin uusilaji meille.

    VastaaPoista