tiistai 9. joulukuuta 2014

Toivelista Joulupukille


 1. X-Case Velodrone - kamerareppu
Kamerarepulle tulisi todellakin tarvetta, sillä kamera molempine putkine ja laturine ei oikein mahdu tuohon meidän perinteiseen Canonin kameralaukkuun. Repussa saisi kätevästi säilytettyä kaikki kameratavarat ja se on helppo ottaa mukaan minne tahansa, sekä varmasti mukavampi kantaa pitkilläkin kuvausreissuilla.

2. iPhone Nahkakotelo Valkoinen 
Ja siis tottakai minun puhelimeen sopivana eli 4/4s. Läppäkuoria ei sinänsä muuten tarvisi mutta kun sinne saa kätevästi kortit ja muut rahat jolloin lompakkoa ei tarvitse erikseen kantaa mukana, kun kuitenkin aina puhelin on joka paikassa mukana.

3. Robin 16, Deluxe - levy
Mulla ei vielä tätä levyä ihan levy muodossa ole joten nyt on korkea aika toivoa sitä. Deluxe nimenomaan siksi että siellä on yksi mun lemppari biiseistä koko levyltä.


1. Gappay patukka
Tarvitsisin uuden patukan sillä pikku hiljaa vanhat alkavat olemaan jo aika resuja. Gappay merkistä olen kuullut omistajilta paljon kehuja joten sen merkkinen hieno uusi patukka olisi minulle todellakin tarpeellinen.

2. Herkkuja
Toivon paljon herkkuja. Sain omistajalta Koira2014 tapahtumasta uuden pannan, taluttimen ja treeniremmin joten joululahjalistalla ei tarvitse tämän kummoisempia olla. Tietenkin sellainen ihana koirapentu kaveri olisi kiva, mutta se saa varmaan vielä odottaa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti