tiistai 30. joulukuuta 2014

Tehoviikonloppu


Heippa! Vuosi lähestyy loppuaan, enää kaksi päivää jäljellä vuotta 2014. Jonkinlaista vuosi postaustakin on lähiaikoina tulossa kunhan saisin järkeiltyä millaisen siitä tekisin. 
Blogin ulkoasua tai oikeastaan vai banneri jälleen kerran koki muodon muutoksen. Paljon se ei muuttunut mutta tällä kertaa ehkä hieman erinlaista kuin ennen tai sitten ei. Blogin nimi myös muuttui kuten ehkä jo huomasittekin. Mitäs pidätte tästä? Vaihdanko banneria/taustaa? entä nimeä? Kommentteja kaikesta saa antaa!

Mutta nyt sitten siihen missä viime postauksessakin jo vinkkasin. 3 tyttöä ja 5 koiraa palasi jälleen. Menin Perjantaina Janetelle yöksi Taigan kanssa ja Lauantai aamuna lähdettiin Honganpaloon sinne missä Sofia koirineen oli. Lähdettiin melkein samantien lenkille ja tällä kertaa järven jäälle. Matka meni hupaisasti, potkuria vetämään Taigan lisäksi pääsi myös Janeten Labradorinnoutaja Ilona sekä Sofian Bordercollie Nila. Järvenjäällä kaikki koirat oli irti ja hauskaa niillä ainakin näytti olevan! Syötiin eväätkin saarella ja hieman treenailtiin kunnes lähdettiin palaamaan takaisin päin. Lenkillä kului aikaa reipas 5 tuntia. 
Oltiin vielä hetki Honganpalossa kunnes lähdettiin Revonlahdelle Janeten luokse. Janetella olin siis Perjantaista Maanantaihin ja sinä aikana ehdittiin kyllä tehdä vaikka mitä hauskaa! Lenkkeiltiin jonkun verran, Ilona ja Nila pääsi useammankin kerran potkuria vetämään, treenattiin vähän, oli näyttely treenit ja juostiin pellolla! Oli kyllä hauska reissu!


Tällä hetkellä Taiga makaa täysin rättiväsyneenä olohuoneen matolla ja kerää voimia vielä tänään illalla oleviin hiihtotreeneihin. 
Muokkailen blogia nyt mm. esittelysivut uusitaan joten älkää säikähtäkö jos blogiin tullessanne jokin asia on hieman vinksallaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti