maanantai 5. tammikuuta 2015

Se on rikki, eikä sitä edes korjaamalla saa ehjäksi


Lähiaikoina on todellakin tullut mietittyä Taigan tulevaisuutta. Kestääkö se tätä vuotta pidempään? Milloin tulee se hetki kun pitää tehdä suurin päätös ja luopua? Taiga on rikki eikä sitä saa edes korjaamalla ehjäksi ja se on ymmärrettävä. En voi enää vaatia koiraa tekemään asioita joihin se ei kykene. 

Vaikka kuinka haluaisin uskoa että Taiga on hyvä harrastuskoira vielä pitkään,  mutta todellisuus tulee vastaan ja kertoo että ei, se ei välttämättä ole hyvä harrastuskoira vielä pitkään. Ehkä vielä kuukausi, vuosi, ehkä vielä tosiaankin pitkään tai ehkä vain viikko. Kuka tietää. 


Taiga kipeytyy välillä. Joskus niin pahasti että liikkuminen ja ylösnouseminen on todellakin hankalaa. Joskus vain vähän. Kipulääkkellä se kumminkin helpottaa ja koira on taas iloinen oma itsensä. Hyvillä loppu ja alkuverkoilla ennen treenejä on vaikutusta mutta eihän se vielä kaikki ole. Käydään vielä muutamat hiihtotreenit seuraten miten koira reagoi sen jälkeen. Jos se kipeytyy niin saa jäädä lasten vahdiksi kotiin. Ilman treenejä ja kivuttomana. 

Niin kauan kuin koira voi elää ilman kipulääkkeitä saa se täällä olla. Heti kun elämä nojautuu kipulääkkeiden varaan, saa Taiga lähteä Saran kaveriksi, se ei ole enää koiran elämää. En halua että Taiga on kipeä ja yritän estää sitä loppuun asti mutta kaikkeen en pysty. Toivotaan parasta❤ 

11 kommenttia: