keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Lainaohjaaja ja lainakoira

Harmi
Taas on kertynyt asiaa ja kuvia ihan liikaakin mutta pisteitä sille kuka jaksaa lukea loppuun asti! 

Taigan kans ollaan jonkun verran treenailtu uusia temppuja ja otettu vähän seuraamistakin naksu+nakki tekniikalla. Muutaman kerran myös patukkatottista ja leikkiä pellolla. Taiga on nyt myös pienimuotoisesti "saikkuillu" ku on taas muutamana päivänä oksennellu mutta alkaa taas olemaan kunnossa.
Hiihtäminen on nyt meiltä jääny vähä vähäseksi ja viimeksi hiihdettiin 25.2 ku oltiin Oulun Palveluskoirayhdistyksen epävirallisissa 3osakilpailun ensimmäisessä osakilpailussa. Näistä sen verran että Taiga veti tosi hyvin koko matkan ja saatiin 3km uus pohja aika, 7.59! Täältä näätte kisojen tuloksia. 
Toiseen osakilpailuun en päässytkään osallistumaan kun oltiin Lapissa ja tänään olisi viimeinen osakilpailu mutta ei päästä siihenkään osallistumaan.
     Lisäksi käytiin Pipan kanssa 13.3 Raahessa vetohiihdonharjoituskisoissa kisailemassa kahdella kilometrillä. Lähdettiin sinne Helin kanssa kahdestaan. Pippa oli lämmittelylenkillä se sama ja tuttu remmissäriekkuja mutta ei kyllä mielessäkään käynyt että ladulla jatkuisi sama.. Lähtö oli ihan hyvä. Pippa lähti eteenpäin, vähä aluksi vilkuili taaksepäin mutta sitten lähti taas tosi hyvin vetämään. Ensimmäinen mäki ylös ja alas meni taas tosi hyvin. Alaslaskun lopussa liina meni suksen alle ja jouduin pysähtymään ottaakseni sen pois. 
      Pippa kai ajattelli että "jaahas, sellanen reeni. Missä mun palkka on?!" ja alkoi riekkumaan vetoliinassa. Se kiskoi sitä taaksepäin ja sivulle päin, se hyppi mun sauvaan ja käteen, se haukkui ja hyppi vasten. Lopulta se kai tajusi että palkkaa ei tule ja lopetti kaiken tuon mutta ei kyllä missään nimessä vetänyt. Nähtiin mäen päällä joku hiihtäjä ja taas mäki sekä ylös että alas mentiin tosi kovaa. Sitte taas Pippa jatkoi vierellä juoksemista ja loppusuoran Helin huutamana juoksi maaliin. Aikaa meni 2km 7:47. Noo, ehkä ens kerralla pikkasen paremmin.  
Muutaman kerran myös Janette on tottistellu ja leikkiny Taigan kans ja pikkupaimen on leikkinyt ihan tosissaan. Ennen en voinut edes kuvitella että se leikkisi vieraan kanssa kun ei se leikkinyt kunnolla edes mun kanssa mutta nyt se leikkii jo kunnollakin! Toki voi olla että Janette ei ole enää edes niin vieras mutta hyvä kumminkin. Janette on saanut myös Pipasta itselleen kaverin. Huippuja paimenia!
Vaihteluksi sitten minä olenkin päässyt leikkimmän ja tokoilemaan Ilonan kanssa! Ilona on kyllä ehottomasti omien jälkeen varmasti maailman paras koira. Aina niin ilonen ja iloisena mukana tekemässä. Varmasti myös Taigan mielestä paras kaveri. Tällä viikolla toivottavasti taas pääsevät leikkimään keskenään!
Postauksesta tuli nyt ehkä vähän sekava mutta toivottavasti sen jaksoi kuitenkin edes lukea. Mun pitää yrittää nyt taas alkaa vähän ahkerammin postaamaan. Mydayn tai jonkunlaisen videopostauksen ajattelin tässä joku päivä kuvailla. Ja muutes, tein meidän blogille/koirille ihan oman instagramin jonne päivittelen lähes päivittäin kuvia ja yleensä kuvia/kuvat ja treeni/kisapäivitykset tulee sinne ennen blogia. Jos kiinnostaa niin seurailkaa ihmeessä @pelottavankauniisti. Ensi kertaan!

niin, tasan vuosi sitten kirjoitin tämän

6 kommenttia:

  1. Kiva oli taas täältäkin lukea postausta! :D Tuun kyllä viikonloppuna yöksi teille niin pääsee kaverikerholaiset leikkimään ;)

    VastaaPoista
  2. Hahaa samaa mieltä! Ilona kyl on oman lauman jälkee varmaa paras dogi! <3 tosi upeita kuvia ja kiva postaus! :)

    VastaaPoista