lauantai 21. maaliskuuta 2015

Team #einiinkövoi

Taas on takana kaksi mahtavaa päivää. Eilen illalla Janette ja Ilona tulivat taas meille yöksi. Lähdettii melkeen heti juoksulenkille. Juostiin sellanen 4 ja puol kilsaa. Taiga oli vähä laiskana taas, eikä pärjätty "kaksintaistelussa" ilonalle ja janetelle. Juoksulenkin jälkeen vietiin koirat sisälle ja jatkettiin matkaa Pipan kans. Pippa ei iloulinaa lukuunottamatta sanonut sanaakaan Janetelle. Ihan mieletön muutos verrattuna ensimmäisiin kertoihin jollon istuttiin häkin vieressä tuntitolkulla, jalat ja käet umpijäässä ja koira eiku huutaa ja huutaa. Todellakin ylpeä ja iloinen. Käytiin Pipan kans vielä 4km käveleen ja se kyllä tuntu jaloissa sen jälkeen. 

Tänään aamulla 11 aikoihin lähettiin Taiga ja Ilona mukana peltoileen tietysti kera kameroiden. Kuvia senki reissun aikana kertyi yhteensä lähemmäs tuhat mutta onneksi niitä kun karsittiin jäljelle jääneistä parhaista kertyi vain sellanen kolmisensataa. Mulla oli omassa kamerassa lyhyt putki kun tamron odottaa tällä hetkellä huoltoon lähtemistä.. Janetella onneksi oli omassa kamerassaan Canonin 70-300mm jolla sitten saatiin sitte parempia liikekuvia. Jotkut kuvat kirkkaan sään ja kirkkaan lumen vuoksi paloi vähä puhki mutta yritin muokkailla niitä niin että kuitenki kehtaa kahtua. 
Kun koirat oli hetken leikkineet ja riehuneet pitkin peltoa niin siirryttiin toiselle pellolle hieman tottistelemaan. Taiga oli ihan super seuruussa ja käännöksetki onnistu jo ihan sika hyvin ilman remmiä seurauttamisessa. Vähä välillä edisti ja paino jalalle mutta korjaili aika hyvin itekki. Muuten oon kyllä taas tosi tyytyväinen. Lyhyt mutta tehokas tottistelu. Lopuksi vielä leikittiin ja harjoteltiin vanhoja temppuja joita ei pitkään aikaan oo tullu toistettua.
 Jossain vaiheessa peltoilua vaihdettiin koiriaki hetkeksi. Janette leikki Taigan kans joka leikki ja kisko vielä edellis kertaaki paremmin. Vaihteeksi sitten minä leikin Ilonan kans. Ilona oli kans ihan tosi kova kiskomaan ja veti oikeesti voimalla. 
 Kun oltiin useampi tunti peltoiltu ja treenit treenattu palattiin takaisin kotiin. Koirat rojahti samantien olohuoneen matolle vetämään sikeitä ja me alettiin tekemään ruokaa joka onnistuttiin tietenki polttamaan pohjaan.. mikä yllätys taas.. Mutta kun oltiin saatu syötyä lähdettiin Pipan kans pellolle päin. Harmi käyttäyty taas superhyvin kokoajan. Jos ei lasketa kotimatkalla metsässä riehumiskohtausta jolloin piti saada jokainen puu ja risu matkaan ja sen jälkeen pomppia ympäri ja kiertää jokainen puu. Noo, se on vähä Pippa.

sä, tulit ihan puskista mun elämään, vaik' en ollut valmis pysähtymään mut pysähdyin, ja rakastuin


 

4 kommenttia:

 1. Nää viikonloput ja yökyläilyt on kyllä parhautta teidän kans!! <3 :*

  VastaaPoista
 2. Toosi kiva postaus :) ja jälleen aivan sairaan ihanii kuvia <3 (yllätys kukakohan TAAS kommentoimassa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas hirvittävästi❤

   haha, eipä tuo haittaa yhtää:Dd

   Poista