tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tottista!

Pitkästä aikaa tottista ja ihan kuule autolla lähettiin. Vaikka ei me kyllä kauas lähetty mutta kotipihan ulkopuolelle kuitenkin! 
Alotettiin Pipan kans jonka kans äiti teki melko kokeenomaisen treenin. Pippa oli ainakin katsojan silmään aika hyvä vaikka välilä kyllä vähän nauratti miltä se näytti. Käännökset oli suurimmaksi osaksi tosi hyviä. Jäävät oli myös hyviä vaikka ensimmäisen jäävän jälkeen Harmi alkoi vähä ennakoimaan käskyä mutta ei kuitenkaan liikaa.
    Kotipihalla ollaan otettu myös hyppynoutoja ja Pipalle on kerrankin mennyt jakeluun että takaisin tullaan sen kapulan kanssa esteen yli. Metrinenkin on nyt mennyt melko hyvin. 
 Pipan treeni oli hyvä lopettaa hyvään luoksetuloon ja seuraavana olikin vuorossa Taiga. Taigan kans meillä on tottiksen treenaaminen tosiaankin jäänyt eikä olla kunnolla reenattu mies muistiin ja sen kyllä huomaa. Seuruussa Taiga edistää. Ja se edistää paljon. Lisäksi se painaa jalalle ja käännöksissä "erottautuu" liian kauas ja kadottaa kontaktin kokonaan. Ja lisäksi vielä sekin että se ei osaa käyttä takapäätään ollenkaan. Siinä onkin sitten vähäksi aikaa ongelmia korjattavaksi, oisko kellään mitään vinkkejä?
      Apparin kans varmaan edistämistä ja kontaktin katoamiseen kokeillaan liinan kanssa kunhan päästään vaikka Janeten kanssa treenaamaan. Painamiselle ja takapään käytölle pitäis vielä keksiä joku millä sen sais toimimaan. Jonkun verran ollaan "takapäänkäyttö neliötä" tehty ja joka kerta käännöksessä se korjaa takaa kiertämällä asennon. Ihan lähes imuttamalla on se muutaman kerran saatu onnistumaan mutta vinkkejä kaikkeen saa antaa! 
      Liikkeestä maahan oli tosi huono tänään joka johtui että alustana oli vanha luistelujää joka siis luonnollisestikkin oli upottava vesi tällähetkellä. Kotona kuitenkin maahan meno on tosi hyvä. Täyskäännökset ja luoksetulo onnistuu myös. Eihän meillä mitään tavoitetta oo tälle treenaamiselle mutta ku välillä reenaa niin ihan hauskaa se on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti