tiistai 14. huhtikuuta 2015

Haastattelu

 Varastin Ilonalta tälläisen haastattelu tyyppisen "haasteen" vai mikälie. No kumminkin hieman erillainen mitä perinteinen "vatsaa 11 kysymykseen, keksi uudet kysymykset ja haasta" yms yms.

1. Luetko paljon koirablogeja?
Onhan noita lukulistalla useampi, toki enempiki kelpaisi

2. Mitä koiraharrastusta et haluaisi kokeilla?
Voisikai sitä kaikkea kerran ainakin kokeilla mutta varmasti viimisimpinä kokeilisin kuitenkin jonkin sortin koiratanssi ja joku näyttelyissä näyttelijä vai mikälie olis myös mihin en ryhtyis. 

3. Mitä mieltä olet koiranäyttelyistä?
"En näe niissä sinänsä mitään järkeä. Minulle miellyttävintä katseltavaa on koiran ja ohjaajan työskentely parivaljakkona kentällä. Näyttelyissä näen vaan pyntättyjä näyttelypantoihiin kuristettuja koiria, joista useimmat eivät kyllä nauti asemastaan." Ilona kirjoitti tämän kohdan niiiin osuvasti että oli pakko lainata.

4. Kuinka kauan olet pitänyt blogiasi?
Hetkinen, en kyllä yhtään muista milloin tämän blogin perustin. Kuitenkin sen verran että joko 2011 tai 2012, eipäs tuon tarkempaa muistikuvaa kyllä ole.

5. Mikä on parasta koko koiraharrastuksessa?
Ehdottomasti se kun näkee kuinka yhdessä kehitytään eteenpäin lajissa kuin lajissa. Lisäksi se on hieno fiilis kun näkee että koira oikeasti toimii monen vuoden treenin jälkeen. Koko harrastus on parasta!

6. Entä mikä on ikävintä?  
Koiran saikkuaminen ja treenikentän sijainti

7. Mikä on erikoisin koirasi/koiriesi koskaan tekemä asia?
Tähän en kyllä osaa sanoa mitään

8. Mitä harrastat koirasi/koiriesi kanssa, jos harrastat jotain?
Taigan kanssa talvella vetohiihtoa, kesäisin juoksua ja jäljestämistä (sekä siihen kuuluvat muut osa-alueet, tottis ja esineruutu)
Pipan kanssa hiihdän talvella ja juoksen kesällä. Äiti sitten harrastaa jälkeä ja hakua.

9. Minkä koirarodun valitsisit, jos sinun pitäisi valita rotu sen ulkonäön perusteella?
1. Musta tai todella todella tumman harmaa käyttölinjainen saksanpaimenkoira. 
2. Tummemaan vaalea käyttölinjainen belgianpaimenkoira malinois.

10. Kuinka monta koiraa olisi sinulle ehdoton maksimimäärä? 
 Tästä lähtienhän minulle ei tule enää yhtään sisäkoiraa. Ja se mistä tällä hetkellä haaveilen on lämmin koiratalo, jossa on jokaiselle sisätila ja siitä ne pääsevät milloin haluavat ulos. Sellaisessa maksimi on 4koiraa. 4 koiraa enempää en koiria kerralla ottaisi. Kerros/rivitalossa maksimi ehdottomasti 2. 

11. Mikä on hassuin koiraasi/koiriisi liittyvä muistosi?
 En tiedä hassuudesta mutta mieleen on painunut se kun viime kesänä oltiin mökillä siikajoella ja Taigahan pelkäsi vettä ja uimista ihan kuollakseen. No yks kerta kun lähdin uimaan laitoin Taigalle pelastusliivit sen uima-asennon korjaamiseen ja flexin pantaan lähdin uimaan flexi kädessä eikä tarvinut kuin 2 metriä rannasta kävellä niin koira ui perässäni. Sen jälkeen se oli melkein koko ajan menossa rannalta uimaan ja koko kesän se aina vettä nähdessään oli hyppäämässä veteen. 

2 kommenttia: