tiistai 12. toukokuuta 2015

11 kysymystä ja 11 vastausta


Sofia heitti meille perinteisen 11kysymystä haasteen ja päätin sen toteuttaa vaikken haasteista yleensä hirveästi piittakkaan. Tähän alkuun sanon että perinteistä kuulumispostausta on tulossa heti kun saan aikaiseksi muokata kuvat ja kirjoitella tekstin loppuun. Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman pian! Mutta nyt haasteen pariin.

 1. Mikä on mielestäsi tärkeää koiranomistamisessa?
- ensimmäisenä minulla tuli mieleen asia jota en itsekkään pysty aina ihan täysin toteuttamaan. Eli olemaan koiralle täysin mustavalkoinen. Jos asia on ei se on sitten ei nyt ja aina. Samoin jos asia on sallittu.
Lisäksi en anna koiralle koskaan kahta vaihtoehtoa. Asia on niinkuin päätän eikä ole toista vaihtoehtoa. 

2. Mitkä ovat top-5 koirarotusi?
 - 1. Käyttölinjainen saksanpaimenkoira, one and only
   2. Käyttölinjainen belgianpaimenkoira, malinois
   3. Käyttölinjainen lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira
   4. Työlinjainen bordercollie
   5. Austraaliankelpie / (working kelpie) 

3. Mikä on parasta koirassasi/koirissasi?
- Taigassa sen innokkuus kaikkea hauskaa kohtaan. Se nauttii sydämmensä kyllyydestä ainoastaan siitä että se pääse juoksemaan pellolle niin täysiä kun jaloista pääsee ja välillä voi vaikka lätäkön läpikin rätiköidä. Lisäksi se on ilme ainakun se pääsi agilityradalle oli jotain unohtumatonta

Pipassa sen energia kun sen saa esille.

 4. Minkä rotuisen koiran haluaisit seuraavaksi? Miksi?
- Tämä on melko itsestäänselvyys sillä top-5 koirarotu listalta oikeastaan vain 2 ensimmäistä ovat rotuja joita minulla tullaan näkemään. Joten joko se on saksanpaimen tai sitten olen nyt myös katsellut paljon että pitäisikö seuraavaksi koiraksi laittaa tuollainen kauan haaveilemani malinuaa. 
  
5. Mikä on hassuin ottamasi kuva koirastasi/koiristasi?
- Yksi mille oon aina nauranut:Dd


6. Mitä mieltä olet paperittomista koirista ja ylipäätään niiden ostamisesta? (Ei rescue koirat.)
- En tiedä mitä sanoisin tähän muutakun että itse en laittaisi paperitonta koiraa koskaan ja yleensä mielenkiintoloppuu jotain koira kohtaan viimeistään siihen kun saan tietää että se on paperiton. 
7. Mitkä ovat top-5 lempi blogisi?
1. Karvapolitiikkaa blogissa rodut kyllä niin kohillaan että ei enemmän kohillaan voi ollakkaan! Lisäksi todella hyviä kuvia ja selvää tekstiä.
2. Kolme sählää rodut taas aika kohillansa;) Lisäksi kuvat ovat ihan mahtavia joka postauksessa ja kirjoittaja kirjoittaa jotenkin niin ihanalla tyylillä ja selkeää tekstiä.
3. Pieni urhea belgialainen tämä on blogi on mulle aika uusi tuttavuus mutta noussut kyllä heti yhdeksi lemppariksi. Tekstiä on paljon ja se on selkeää sekä kuvat ovat hyviä vaikkakin saisivat olla hieman isompia. 
4. Team surkeuden huiput tämä on ehdottomasti ollut jo pitkän aikaan suosikkilistalla. Jotenkin vaan niin kivaa luettavaa koko blogi!
5. Kolmiokorvat tämäkin on uusi tuttavuus mutta myös ehdottomasti yksi lemppareista. 


8. Mitä harrastat (koiralajit kuin muutkin)?
- Taigan kanssa harrastetaan tottista. Kyllä pelkkää tottista ihan vaan siksi että se on kivaa. Ei meillä sitä mettäosaa siihen oo eikä tuu olemaankaan mutta tehään tottista. Lisäksi me välillä mennään pikkupomppuja ja putkea agikentällä. Pippa jälestää ja hakee ukkoja. Ja tottistaa sekä esineruutuilee. 

Lisäksi harrastan ratsastusta. Omistin hevosen Heinäkuu 2013 - Marraskuu 2014 ja sen jälkeen olen käynyt tunneilla 3 kuukautta. Nyt kumminkin on ollut muutaman kuukauden tauko ja etsin jotain tapaa miten jatkaisin tästä eteenpäin. 

Koirien ja hevosten lisäksi valokuvaan todella paljon niinkuin varmaan olette huomanneetkin. 

9. Mikä on lempi kuvasi viime kesältä?
- Yksi niistä


10. Mitkä ovat kolme osuvinta kuvaavaa sanaa koirastasi/koiristasi? 
- Pippa; epävarma, saalisviettinen ja terävä
  Taiga; epävarma, iloinen, ?

11. Mitä koiralajia haluaisit kokeilla? 
- Suojelua. Onhan Pippa käyny puruissa maalimiehellä mutta ei nyt taas pitkään aikaan.   

6 kommenttia:

 1. Hyt vastaukset ja samoilla linjoilla! :D kiva kun toteutit! Nuo kuvat kyllä ihan parhaat :'D ja <3

  VastaaPoista
 2. nuo kuvat ihan huippuja!! <3
  - sohvi

  VastaaPoista
 3. Asuuko teillä molemmat koirat sisällä vai tarhoissa vai siis miten? Kun eivät ilmeisesti käsitykseni mukaan tule jotenkin toimeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pippa asuu trahassa ja Taiga sisällä. Kyllä, meillä koirat eivät siis tule toimeen.

   Poista