maanantai 18. toukokuuta 2015

Vesisotaa


Helatorstai kun oli vapaa niin Janette koirineen (Siru ja Ilona) tuli Keskiviikkona tänne meille yöksi. Illalla käytiin tuossa Tuomiojan kentällä treenailemassa. Taiga teki muutamien askelien seuruupätkiä muutaman ja oli kyllä ihan super. Seurais aina noin.. Muutama käännös tehtiin oikeaan patukka palkalla ja sitte loppuun vielä täyskäännöksiä namin kans. Tarkoituksena siis oli tänään mennä Raaheen Mölli BH-kokeeseen mutta ei sitte lähettykkään. Tottisten jälkeen juostiin vielä keinua! 

Kun tultiin kentältä kotiin lähettiin vielä peltoilemaan. Pellolla oli ihania rapakoita joissa piti uija ja lätiköidä. No johan ne oli itekseen siinä rämpiny nii pitihän niistä sitte rapakon läpi juoksu videoitaki ottaa. 
Saatiin siinä sitte vielä loistoidea lähtä käyttämään koiria Hietamaalla uimassa kun kello näytti puoli yhtätoista illalla. No lähdettiinhän me vielä 2km Hietamaalle kävelemää ja uittamaan koirat. Käveltiin reippaasti takasi ja koirat suihkun kauttaa lattialämmitettyyn eteiseen nukkumaan ja kuivumaan. 

Aamulla jonkin ajan päästä lähdettiin taas käymään kyseisellä lätäkköpellolla. Tällä kertaa kamerat mukana tarkoitus ottaa vesiläisky kuvia. Kuvista tuli kyllä kivoja vaikka Taigan lätäkön läpi juoksukuvat ei onnistunut kun joko se ei juossut tai sitten se juoksi niin kovaa että kamera ei ehtinyt mukaan. No, Ilonan ja Taigan leikkikuvat ainakin onnistui niidenkin kuvien edestä!
Vaihdoin nyt eilen kameraan RAW asetukset joten jatkossa toivotaan että kuvat olisivat muokkauksenkin jälkeen vielä suhteellisen hyvälaatuisia!

Otettiin peltoilujen jälkeen myös Pipasta kuvia mutta niitä sitten eri postaukseen! Uusi banneri on myös tulossa ihan pian.
LISÄKSI!
Blogilla on nyt kokonaiset 50 lukijaa! suuuri kiiitos, en kyllä silloin kun alotin uskonut että näinkin paljon tulisi lukijoita kun 8 lukijaa silloin oli ihan ennätysuuri saavutus, haha:D Joten nyt 50 lukijan kunniaksi ajattelin pitää arvonnan. Ongelmana vain se että mitä haluaisitte palkinnoksi arvontaan? Joten nyt kaikilta ideoita kehiin!

10 kommenttia: