perjantai 19. kesäkuuta 2015

Bortsuja ja shelttejä ja ehkä muutama muukin

Huhhuh! Nyt se kauan odotettu tapahtuma on ohi ja oli kyllä ihan mielettömän hieno! Agilityn SM kisat pidettiin siis tänä vuonna Oulussa, eli ihan tuossa naapurissa. Tällä kertaa en ollutkaan ihan tavallisesti vain katsomossa vaan talkoilemassa. Olin ratahenkilönä, käsi-ajan ottajana ja maksien finaalissa remmilähettinä. Oli kyllä huippu kiva vaikkakin melko raskas viikonloppu.

Perjantaina saavuttiin paikalle noin yhden aikaan. Kello 14:00 mulla alkoi ensimmäinen työvuoro ja olin minien hyppyradalla ratahenkilönä sinne puoli viiteen saakka. Toisen vuoron olin ratahenkilönä maksien agiradalla. Lähdettiin siinä puoli yhdeksän maissa Janetelle päin.
     Aamulla puoli kuuden aikaan soi kello ja silmät ristissä puettiin ja hypättiin taas autoon joka suuntasi agipaikalle. Vähän ennen seitsemää oltiin perillä ja ei muutakun radalle rataa tekemään. Olin ensimmäisen vuoron käsiajan ottajana medien joukkukilpailussa. Toisen vuoron olin medien joukkuefinaalissa ratahenkilönä. Medien finaalin jälkeen ehdinkin kuvailla koko maksien joukkufinaalin. Vihdoin makseja!

Hollantilaineen

Illalla vielä odoteltiin joukkuekilpailujen palkintojenjako. Maksien joukkuekisan voitti hienosti Littoisten Agility Warriors ry ja Raahen koirakerho sijoittui 75joukkueesta sijalle 18. Ei huono yhtään! Medeissä joukkukisan voiton vei
Tamskin Medit ja mineissä Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry - Minit. Palkintojen jakojen jälkeen ooteltiin vielä ihanassa ilta-auringossa kyytiä takaisin päin.

Maksi voittajajoukke koirat
Maksi voittajajoukkue
Minien voittajajoukkue
 Sunnuntai aamuna taas kellon soidessa kuudelta teki mieli oikeastikkin perua viimeinen päivä. No ei kuitenkaan peruttu ja lähdettiin "reippain" mielin kohti kisapaikkaa. Ensimmäisen vuoron olin taas ratahenkilönä medien hyppyradalla. Toisen vuoron olinkin remmilähettinä maksien finaalissa joten en suorituksia ehtinyt nähdä juuri yhtään. Tämän vuoron jälkeen en vain kertakaikkisesti jaksanut tehdä muutakuin levähtää ja makasinkin koko minien agilityradan taukotilan lattialla samalla odottaen palkintojenjakoa. 

Pakkailin kaikki tavarat kasaan ja kamera kaulassa lähdettiin palkintojenjakoa kohti. Yksilö SM:meissä minien hyppyradan voitti sheltti Xenon ja Iina, agilityradan voitti sheltti Hunni ja Iida ja yhteistuloksissa eli minien agilityn suomenmestari oli/on edelleen; Sheltti Hunni ja Iida. Medeissä hyppyradan voiton vei sheltti Kuura ja Jonna, agiradalla sheltti Goa ja Sanni. Yhteistuloksissa kärkipaikan vei sheltti Kuura ja Jonna! Maksien hypärillä ykkösiä olivat  bortsu Fu ja Janita, agilityradalla bortsu Wiu ja Pasi ja maksien suomenmestarikoirakkona siis bordercollie Fu ja Janita! 
  
Agilityn suomenmestarit 2015!
Rankan mutta samalla huippukivan viikonlopun jälkeen oli ihana palata kotiin ja seuraava päivä vaan nukkua ja syödä, hehheh. 
ps. Tänään käytiin Taigan kanssa Kaustisilla toko kokeessa josta postausta kyllä tulossa. Tuloksen ja pisterivit näkee kylläkin jo instagramista, joten käykäähän sieltä kurkkaamassa;) 
ps. Hyvää juhannusta kaikille tasapuolisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti