sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

harmi rakas


 Luvattu Pippa postaus. Vihdoin. Tosiaan 20.5.2015 Pippa ja äitini kävivät BH-kokeessa Rovaniemellä. Pikkasen jännitti että mitenhän Harmaa siellä paikkamakuussa pysyy ja muihin koiriin kaupan seinässä reagoi. Noo, Harmi yllätti positiivisesti ja teki hienon hyväksytyn BH:oon! Arvostelurivi taisi näyttää erinomaista ja erittäin hyvää. Nyt ei muutakun kisakenttiä päin!

Treeneissä Pippa on tehnyt tottista joko tosi hyvin tai sitten ei sinne päinkään. Välillä se kyllä näyttää tosi hienoja seuruu pätkiä mutta välillä näyttää ja tuntuu että ei se edes seuraa. Nyt viimeaikoina treenit onkin ollut aikalailla vietin nostattamista ja sinne väliin muutamien askelien seuruupätkiä. 

Pipan iloksi ollaan välillä myös agiliidetty. Vaikka paimen onkin käynyt vain pentualkeiskurssin sillon joskus niin kaikki esteet pujottelua lukuunottamtta menee ihan ku virallinenki agikoira ois. Aateltiin että ens kerralla kun epikset järjestetään voisi todellakin mennä käymään siellä MÖLLI luokassa. Taigakin varmaan tykkäisi jos saisi juosta putkeen täysiä ja kiivetä keinulle. Saa nähä, jospa meillä molemmat saksalaiset lähtiski kipittelemään agiradalle;)

Hakumetälläkin on pääasiassa mennyt hyvin, kuin myös jäljellä. Jäljellä ollaan kulmia nyt treenailtu kuntoon muuten se ajaakin hyvin. Hakumetällä on tehty suorapalkalla kun se ilmaisu tökkii. Esineruudulla paimen on aina hyvä!

Ollaan Pipan kans alotettu myös juokseminen joka toinen päivä. Tällä hetkellä matka on 'huimat' 5km. Harmi vetää tosi hyvin ja kuuntelee kaikki käskyt hyvin. 
Myös uitu ollaan nyt kesän alkaessa jonkun verran. Joku aika sitten Pipalla todennäköisesti oli vesihäntä ja se oli tosi kipiä. Onneksi se meni kuitenkin pian ohi ja koira oli taas oma itsensä. Vesilelun hakeminen veestä ja sieltä suoraan täysiä rannalle tyynyyn kiinni, ihan huippu kivaa! 


2 kommenttia:

 1. Onnea BH tuloksesta! Meinkin pitäis se tehä nyt pian, reenikavereilta tulee jo hyvinkin painostavia kyselyitä aiheeseen liittyen. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset!
   Haha, Mollyhän menee sen leikiten läpi!:p

   Poista