sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

MÖKKIREISSU 13.7 - 15.7.2015


Maanantaina 13.7 oli kerhon järjestämä EK-koe. Olin kokeessa talkoolaisena tallaamassa alueita ja kuvaamassa tottiksia, vaikkakin tottikseen tuli ainoastaan yksi koirakko, khehe. Kuitenkin asiaan! Kokeiden jälkeen käytiin nappaamassa janette, ilona ja heidän tavaransa mukaan ja suunnattiin mökkiä kohti. 

Mökillä oltiin niin myöhään että purettiin vain tavarat ja käytiin saunassa jonka jälkeen painuttiinkin nukkumaan (kröhöhm, vähän se venyi ja nukkumaan alettiin vasta 3maissa).
Aamulla ylös nouseminen venyi sinne yhteen asti, joten nopeasti salaattia naamaan ja vaatteet päälle ja suunta merenrannalle! Rannaksi en sitä kylläkään itse kutsuisi kun oli lehmänpaskaa ja kaislaa, eikä rantahiekasta jälkeäkään. Saatiin tavarat kuitenkin laitettua eräälle pienelle maapläntille ja kuvailtiin aluksi koiria kun juoksivat lelun perässä. Sitten lähdettiin itsekkin uimaan mutta kuitenkaan ei niin pitkälle menty että olisi itse tarvinnut jalkoja enempää kastautua mutta koirat ui senkin edestä. Lisäksi aaltojen aikana koirat joutuivat sukeltemaan joten nähtiin siinä vaiheessa parhaaksi kääntyä takaisin päin. 
ps. miks mun kuvat ei vaan onnistu?! tuossa putkessa todellakin taitaa olla vikaa ku on vaan niin hidas eikä tarkenna oikein..
Uintireissun jälkeen levättiin hetki ja matka jatkui viestiä treenaamaan metsään. Kohdallemme osui juuri sopiva reitti, jota etenin koirien kera aluksi 400metriä. Lähetin koirat ja liikuin 100 metriä eteenpäin. Eli matka oli loppujen lopuksi 500metriä, eli näköyhteys katkesi ja puoli kilometriä. Koirat juoksivat sen 4kertaa, joten matkaa kertyi 2km ja se kyllä näkyi illalla koirissa. Ne oikeesti nukku. Viestin jälkeen kuitenkin koirat kävi vielä viilentymässä joessa uimalla.
Huippu treenit kyllä!
Mukavassa auringonlasku illassa piti vielä tottistaakin. Taigan kanssa otettiin käyttöön nyt ihan uustapa meille. Iltaruoka jaettiin pieniin rasioihin. Aluksi tehtiin rasiasta maailman paras juttu. Välillä se lenteli, välillä sitä piti kantaa ja lopuksi sieltä sai vielä ruokaakin. Tehtiin ihan vaan sellasta hauskaa treeniä. Muutaman askeleen seuruupätkä, kaukoja, vauhtinoutoja ja temppuja. Kaukot onnistu superhyvin kun laitoin rasian etujalkojen eteen ja siitä sitten avasin sen kun onnistui. Otettiin myös yks eteenmeno, jota ollaan alettu harjoittelemaan ja vasta muutamat treenit takana joten siihen nähen tosi hyvin. Pikkasen tekee ylimääräistä mutkaa mutta ei pahasti. 
Videolta näkyy eteenmeno ja yks kaukosarja joka oli kylläkin illan huonoin:p
Käytiin illalla taas saunassa ja itsekkin uimassa. 
Keskiviikkona aamulla käytiin taas viestitreeneissä jossa kuvailinkin videoita tällä kertaa. Yksi lähetys meni vähän pieleen kun koirat leikkivät koko matkan mutta muuten kyllä taas tosi hyvät treenit. Matkaa oli suunnilleen 300metriä mutta näköyhteys silti katki kun matkalla oli paljon kumpuja. 
Tehtiin vielä tottista ja esineruutua pitkästä aikaa jotka meni hyvin.
Janette lähtikin jo Keskiviikko iltana kotiin mutta minun ja Taigan mökkeily jatkui vielä Perjantaihin asti. 

Kiitos huipusta reissusta!

7 kommenttia: