tiistai 28. heinäkuuta 2015

Pentumietteitä

Pieni Harmi
Minulla ei ollut tarkoituksena ottaa pitkään aikaan koiraa mutta, viime talvesta tähän kesään asti olen ollut vanhvasti (todella vahvasti) sitä mieltä että seuraava koirani on belgianpaimenkoira ja neljästä muunnoksesta malinois. Olin käynyt lähdes kaikki malinuaa kasvattajat läpi, lähes kaikki tälle kesää tulevat pentueet läpi ja tutustunut niin hyvin pentudeiden vanhempiinkin että melkein muistin niiden kokeiden päivämäärätkin.
Yhdessä vaiheessa myös lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira kiinnosti minua kovin. Vaikkei päätäni helposti käännetä jos jonkun päätöksen olen tehnyt, mutta silti aloin itse miettiä taas uudelleen. Mietin melko kauankin...

Etsin itselleni tervettä, saalisviettistä ja työmoottoria omaavaa harrastuskoiraa palveluskoiralajeihin. Pääasiassa jäljelle. Jonkun verran myös hakuun ja myös pienimuotoisesti vesipelastus kiinnostaisi, mutta ennenkaikkea perheenjäseneksi ja ystäväksi. Suunnittelin pentua kesälle 2016 ja katselin monia pentueita sinne ajankohtaan. Monia kiinnostavia yhdistelmiä löysinkin, rotuna siis edelleen malinois.

Nooh, malinuaata ei minulle koskaan tullut. Sen pitkän miettimisen jälkeen, tulin päätökseen jota en toivottavasti koskaan kadu, saanko esitellä:

Käyttölinjainen saksanpaimenkoira narttu
Evergrey's Dina " Havu " 

5 kommenttia: