tiistai 8. syyskuuta 2015

Me vaan edetään, vedetään hetkeä täysillä, taas eletään


Heippa! Ei taas täällä blogin puolella oo vähään aikaan mitään kuulunut mutta koirien/blogin instagramia (@pelottavankauniisti) päivittelen melko ahkerasti ja tulokset ynnämuut tulevat aikalailla 'reaaliajassa' sinne.
Mutta asiaan, lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna meille kuuluu hyvää. Arki rullaa saman kaavan mukaan päivästä toiseen. Koulussa, kotona ja treenataan jos jaksetaan. 

Havu ajanut jälkeä jossa rauhottunut huimasti vaikka vieläkin välillä tuntuu olevan hiukkasen liian kiire. Jälet tainnu pisimmissään olla noin.180askelta. Pikkuhiljaa oikea rytmikin jäljestämiseen on alkanut löytyä ja nenä ainakin käy!
Ruokaa on vielä joka askeleella ja jarrutteluista huolimatta sitä jonkun verran sinne peltoon jää mutta suurinpirteen kuitenkin joka ruoka syödään. 

Tottista Havun kanssa myös tehty ja sivulle tulo jo tosi hyvällä mallilla. Myös vauhdista nopeat istumiset ja luoksetulon asennot tosi hyvät. Maahanmenoakin vähän treenattu mutta kun koira ei vielä mahdu menemään oikein maahan niin odotellaan että koira mahtuu menemään maahan asti ja sitten treenaillaan sitä. Oikea taktiikka kylläkin on jo hoksattu. Tässä eräspäivä pentu teki huipun tottiksen ja kuvasinkin sen! Tai siis minä kuvasin mutta kamera oli eri mieltä ja oli kuvannut vain 32sekuntia alusta jossa olikin vain tyhjää ja pieni pätkä hetsihaukuista.. No saatte nyt tässä muutaman viikon vanhan jälkivideon ja ne kamera videoimat hetsihaukut. 

Taigan kans käytiin tokon piirinmestiksissä joukkuekisassa ja tosiaan tällä kertaa ei menny ihan niinku olin aatellut. 130pistettä ja ALO3 tulos, sijalla 6/7. Paikallaolo meni 0 joten siinähän se 40pistettä sitte lähtiki jo. Luoksetulossa ja maahanmenossa hiipi perään joten tais mennä 5molemmat. Muuten oli kyllä hyvä! Meidän joukkue sijoittuikin 2/3, joten ei me kuitenkaan ihan surkeita oltu.

Näillä näkymin seuraava koe onkin 'vasta' 24.10 ja olenki nyt miettiny että mennäänkö vielä yrittämään sitä TK1 vai mennäänkö jo avoimeen. Se ei sielä paikalla pysy ja alokkaassa ykköstulos mahoton ilman sitä...
Tokon piirinmestaruus kolme parasta joukkuetta! Kuvan ottanut; Sonja Oikarainen
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti