lauantai 12. syyskuuta 2015

Tottista ja jälkeä


Heissan taas! Tänään molemmat harmaat ajeli jälet ja hienostihan ne meni. Pipalla 4 kulmaa ja lopussa yks keppi. Kulmat tällä hetkellä hieman ongelma mutta toivottavasti nekin saadaan 'kuntoon'. Havu ajo noin 100askeleen suoran ja hienosti se kyllä jälestää vaikka itse luulin kahdessakin kohtaa jäljen loppuvan ja meinasin jo koiraa nostaa kunnes huomasin että hupsis, sehän jatkuu vielä.
Havu teki tänään myös tottista ja Reeta kuvas videollekki. Seuruu on kyllä nättiä vaikkakin imuttamalla mennään ja mennään vielä varmasti kauanki. Liikkeestä maahan ja istu on tehty myös jonkun verran. Tottisten lopuksi ollaan vielä vähän leikittykkin. En halua pitää mitään kiirettä tottiksen kans, tärkeintä että meillä molemmilla on hauskaa ja koiran viretila pysyy kokoajan korkealla.

Taigan kans ollaan nyt vetotreenailtu juosten ja eipä tuo taitoaan ole mihinkään kadottanut. Suunnat pikkasen ruosteessa mutta eiköhän neki saada kuntoon ku vielä vähä treenaillaa. Onhan tuohon hiihtokauteen vielä jonkun aikaa;)
     Tokon kans ollaan nyt taukoiltu mutta iltaruuan kanssa, olohuoneessa, täyskäännöksiä on tehty ja on tehty paljon. Ja se oikeasti (ainaki välillä!) kääntyy jo niin ettei miun tarvi ees hipasemalla työntää pois eestä vaan se kääntyy ihan ittekki jo, jee!

Huomenna meillä tarkoitus suunnata Janetelle ja suunnittelin että molemmille/kaikille (jos janette omilleen haluaa) tehdään jälki ja katellaan miten tuo Taiga pitkästä aikaa tämän homman taitaa. Tarkoitus ois myös lenkkeillä ja ehkä jotain tottistakin.

ps. kuvasin teille myday videon ja se ei kaipaa enää muutakun editoinnin eli sellainen toivottavasti tulossa lähiaikoina!

6 kommenttia: