lauantai 26. syyskuuta 2015

W U S V


Kuvia ja videon ootte saanet mutta mitään sen tarkempaa tekstikirjoitusta en vähään aikaan oo kirjotellut. Ja ehkä ihan hyvä syykin siihen, nimittäin ollaan maanantaista asti oltu Lahdessa. Mökkeilemässä ja katsomassa saksanpaimenkoirien IPOn maailmanmestaruuskisoja eli lyhemmin WUSV, jotka siis tosiaan tänä vuonna Suomessa Lahden stadionilla. Todella hienoja koiria ja todella upeita suorituksia on viikon aikana nähty ja Suomikin on melko hyvillä sijoilla tälläkin hetkellä! Kisaavista koirista mulla itellä ei oo kuvia kun tamroni tosiaan (edelleen) käyttökelvottomana, enkä viitsinyt kitillä edes yrittää. Mutta kerranki keskityin oleelliseen eli katsomiseen.
 Nähtiin Havun kans Ilonaaki! Olipa mukava nähä ja jutella:)

Vaikka alueella on paljon myyntikojuja ei mukaan oo tarttunut kun HST:n kojulta HST rungollinen purutyyny. Havu on siihen muutamankerran saanut hypätä mutta odottellaan vielä että hampaat vaihtuu niin saa kunnolla purtuakin kun ei tuo mikään pehmoinen karvapatukka kyllä ole. Mutta Havu tykkäs siitä silti.
Myyntialueella oli myös 'kisa' jossa sai heittää 3 palloa 5metrin päässä olevaan koriskoriin ja jos sinne sai pallon, sai sen pallon omaksi. Kävi niinki hyvä tuuri että toinen heitto osui koriin ja saatiin pallo joka ei kylläkään edes mahdu Havun suuhun.. Nooh, kasvaahan se vielä!

 

8 kommenttia:

 1. Kamala ku Havu on jo iso!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sie se jaksat ihmetellä:D Oikeesti sen on tosi pieni:p

   Poista
 2. Samoin oli mukava nähä. :) Toi korisheitto oli vaikee, mä kokeilin ja heitot meni ihan jonnekkin muualle, kun koriin. :D

  VastaaPoista
 3. Sä et oo muutes Facebookissa, joten infoon sua tätä kautta. Olisko sulla kiinnostusta 7.11. ilmaantua koirabloggaaja tapaamiseen Tampereen suunnille? Nyyttärimäisesti olis tarkotus kokoontua ilman koiria Pinsiössä sijaitsevalla Laavulla. Koiran voi kyllä ottaa mukaan jos ei millään saa sille hoitopaikkaa päiväksi, mutta pääpointti on tapailla ihan ihmisten kesken. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiinnostais kovasti! Pitääpä katella kalenteria ja kysellä jos jollaki pääsis!

   Poista