lauantai 10. lokakuuta 2015

ilmosin sitte kuitenki


Ilmotin sitte kuitenki ton koiran 24.10 Ouluun kokeeseen. Niin siis Taigan ja TOKO kokeeseen. Toisaalta ei ees jännitä hirveesti, se on nyt pysyny hyvin maassa ja muiden liikkeiden osalta ollaan oltu lomalla ja lomaillaanki koko kokeeseen asti nyt ja luotan että se muistaa ne sitten siellä. Toivotaan joskos nyt se TK1. 

Tänään treenailin myös Pipan kans. Vaikka se onki tollanen, nooh, Pippa, eikä oikein aina oo ihan terässään niin mie kyllä silti tykkään siitä paljo. Tehtiin ihan vaan lihapullan saalistamista ja siitä 'hommia' ja palkka. Samaa myös mutta haukun tilalla maahanmeno. Sitte tehtiin 'hommia' ja siitä seuraamiseen ja taas hommia ja palkka. 
Noudothan on Pipalle aika hankala asia mutta otettiin niitä silti. Perusasennossa 'hommia' kapula lentää ja siitä taas 'hommia' ja haukusta 'tuo' ja sehän toi ja toi muute vauhilla! Loppuun vielä pitkällä matkalla luoksetulo. Heino naps

Tänään treenailtiin myös Havun kans. Haukuttiin ja Havu teki ihan sairaan hienoja sivulle tuloja. Myös edestä sivulle siirtymiset (takaa kiertäen) on tosi hyvät ja tiiviit mitä ne ei Taigalla oo. Loppuun vielä leikittiin. Video on muuten muutaman viikon takaa.

Pitää vielä tätäki kautta onnitella ainoaa ja parasta treenikaveria, personal laidalta huutelijaa ja Sirua hienosta suorituksesta ja hyväksytystä BH:sta!
  

6 kommenttia:

 1. Uua vau ja tsemppii näi etu kätee jo sinne kokeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kiitosta!
   eikös se teilläkin ihan kohta oo? Että tsemppii teillekki!:D

   Poista
 2. Kiitos vielä!<3
  Ja onnea teille kokeeseen ;)

  VastaaPoista
 3. Onnea kokeeseen jo etukäteen :> Pitäisiköhän tulla ihan sinne paikan päälle häiriköimään :D
  Havu on kyllä höpsö pikku sakemanni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja tuu ihmeessä;)
   onse❤ varsinki ku se vetää kilarit kapulalle:D

   Poista