maanantai 26. lokakuuta 2015

Treenipäivä video

Eilen meillä Reetan kanssa oli treenipäivä kaikkien kolmen kanssa. Käki ja Taiga agiliiteli ja Havu ajo hienon ässän muotoisen jäljen joka meni kyllä tosi hyvin! Tänään Havu ajo myös jäljen uudella pellolla, oisko ollu vähä alle 100 ku makkarat loppu kesken ja 2loivaa 'kulmaa' mukana. Koira tarkastaa kyllä joka askeleen joten pikkuhiljaa myös ruuasta tyhjiä askelia voi alkaa jäljelle tekemään. Hieno koira.

Uudet esittelysivut valmistuu ja tällä hetkellä Havun sivu on valmis ja Taigan sivuja aloiteltu. Hieman erilaisempaa tällä kertaa. Tosin julkaisen uudet sivut vasta kun kaikki on valmiita, joten siihen asti saatte niitä odotella.

Taigan kanssa saatiin näinkin lyhyellä varoitusajalla Sunnuntaille koepaikka ja nyt ei katsomoon kyllä yhtään perheenjäsentä tule, saa nähdä lähetäänkö Taigan kans junalla ihan kahestaan. Toivotaan nyt että koira toimii! 

Havu on muutes nykyään myös working-dogissa
 

4 kommenttia:

 1. Ai te saitte näin nopsaa paikan? Kävi nopeesti :D kerkesin jo suunnitella tälle viikonlopulle yökyläilyn sillee että tuut molempien kanssa vaikka perjantaina mutta saa nähä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, siellä oli kuulema vielä useempiki paikka vapaana vaikka ilmo menny umpeen 18.päivä:D
   Joo, katellaa ihmees!

   Poista
 2. Vau aika päheen näköstä tuo Havun jälestys :)

  VastaaPoista