maanantai 9. marraskuuta 2015

pienestirobiner ja koiria!


Kirjotin tän postauksen jo kerran mutta mahtavasti menin deletoimaan kaiken ja sitte vielä tallentamaan muutokset että ei varmasti jääny mitään jälelle tekemästäni!
Mutta peruskuulumisa viime päiviltä. Treenattu ollaan tosi minimaalisesti molempien kans ja se onki ollu hyvä juttu. Molemmat on kerta kerralta vaan ilosempia ku otan ne mukaan ja suunnataan kentälle. Vaikka Havu tulee hulluksi jo sillon ku menen eteiseen ja nappaan treeniliivin naulakosta. Kotikentällä Havun kanssa tehty jääviä, lähinnä istu ja maahan koska seisomisen opettelu vielä hieman vaiheessa. Seuraamisen oikeaa paikkaa myös jahkailtu ja vihdoin koira alkaa olemaan oikeassa kohdassa myös ilman imutusta. Isommilla kentillä tehdään eteenmenoja ja luoksetuloja sekä leikitään. Vauhdikkaita juttuja. Taigan kanssa lopetettu seuraamisen ja muiden jotka jo osataan liikkeiden jankuttaminen ja siirrytty harjoittelemaan avoimen vaiheessa olevia, ruutua ja noutoa. Tunnarin treenaaminen myös olohuoneessa iltaruualla aloitettu eilen. Muutamat harjoitukset kesältä pohjalla joten ihan alussa ollaan vielä. Koira ei tosiaan oo vielä hiffannu että niitä pitäisi haistella vaan juoksee ja ottaa ensimmäisen suuhun. Mutta ehkä vielä joskus!
Hetken jo ajattelin että pitäiskö Taigan kans lopettaa kaikki tavoitteellinen ja tehä loppu elämä temppuja ja hiihtää. Hiihtää vaikka valioksi asti. Ylipäätään pitää vaan hauskaa. Oisko paha?

Viikonloppuna (pe-la) olin Janetelle yötä ihan ilman koiria tällä kertaa. Datailtiin, editoitiin, tehtiin postauksia, syötiin, ähötettiin, syötiin ja suunniteliin viikkoa 50 josta te saatte kuulla vasta myöhemmin! Sain myös ohjata Janeten Sirua agilityssä ja huomata että on kyllä ihan toiselta planeetalta näitten lotkojen kans. Taitava pikkukoira!

Sanomattakin huomaatte mutta mie ja Ässä! Kuvat arvatenki ottanu Jii
1. Käytiin suunnistaas Jiin kans! 2. Taiga pyörälenkin jälkeen 3. Ahone
1&2. Pipan häntä jonka rakki pieksäny tarhassaan poikki. Ellän mukaan 5senttiä hännänpäästä lähteny pois ja tänään alko toinen antibioottikuuri kun häntä ei ensimmäisen jälkeen näyttäny mitään parantumisen eikä pahenemisenkaan merkkejä. 3. Ahone täälläki
1. Ja taas aho. Mietin kauan enkä vielkää keksi mitä tässä kuvassa tapahtuu? 2. Miun puhelin atm... 3. Teknisentyön projekti, eristetty koppi Havulle!

 Talvi ja hiihtokausi lähestyy sillä eletäänhän jo Marraskuun 9.päivää! Taiga lihonu yhtäkkiä hirveesti (ei kuitenkaan ylipainoine) joten nyt täytyy oikeasti aloittaa kuntokuuri. Jos itse juoksen, Taigalle vauhti on hölkkäämistä vaikka olisikin vetovaljaissa joten kokeiltiin pyörää. Heijastinliivit ja manmatit päälle. Vetonaru pyörään ja menoksi. Reipas 4km eilen käytiin ja kokomatka melko reippaasti ja loppuun ravailtiin puolisen kilsaa. Tällä tekniikalla nyt sinne hiihtoihin asti aina vähän kerralla matkaa pidentäen.  Tavallinen pyörä on vaan jotenki huono tähän vetohommaan joten toivotaan jos joulupukki ois kiltti ja saisin sellasen kickbiken lahjaksi;)

Kilpailukalenteriin olin merkannut meille 28.11 avoimen luokan korkkauksen jonne ilmo alkoi tänään. Päätin kuitenki perua suunnitelmat ja päättää että kyllä tämä kisakausi loppu nyt tähän. Hieno kisakausi takana ja hienoon suoritukseen sekä tavoitteen saavuttamiseen saatiin kausi päättää ja seuraavan kerran kehässä meidät näkeekin sitte vasta ensvuoden puolella uusien tavoitteiden kera. Kiitos paljo meitä treeneissä ja kisoissa tsempanneille. Erityiskiitos apinalaumalle ja tottakai maailman parhaalle, Taigalle

Tänään olenki ollut kuumemittarin ja panadolin sekä sängyn hyvä ystävä. Aamulla kuumeessa ja ääni täysin poissa. Kauaa ei tarvinnu miettiä että miksi sillä eilen jonotettiin 4tuntia ulkona ja huuettiin puoltoistatuntia täysiä! Pitkästä aikaa Robinia ja voi taas sanoo että pitkästä aikaa aidosti hyvä fiilis! #pienestirobiner #hienojätkä
 


Oikeassa sivupalkissa on kysely erikoispostauksista joten toivon että kaikki jotka eivät ole siihen vastanneet vastaisivat! Muutama päivä aikaa vielä.

4 kommenttia:

  1. Iphone on vähä palasina.... Hienosti on sekä koira ja ohjaaja tehneet tänä kautena töitä, ansaittu loma tokosta!<3

    VastaaPoista
  2. http://sinisukka.blogspot.fi/2015/11/meidat-on-haastettu.html Haastetta pukkaa! :)

    VastaaPoista