perjantai 13. marraskuuta 2015

rakas luupää puolivuotta


Olipas vaikeaa tuon yhden rakennekuvan ottaminen. Tai siis otettiinhan niitä vinopino mutta yksi jossa koira näyttää koiralta ja on paikallaan. Ei me sitte yhtään olla näitä pönöttäjiä. No, ei me toki tänään vaan pönötetty vaan käytiin halleilemassa kahden tunnin verran. Mukana harmit, Käki ja Heli koirinensa. 

Ensin otettiin uskolliset palveluskoiramme joiden kanssa tehtiin kaikki tottista. Aluksi Sona, seuraamista ja jääviä. Toiseksi Pippa joka teki seuruuta. Teki muute hyvää seuruuta! Vähän myös jääviä. Pipalla tosiaan hyvä draivi päällä. Lopuksi Havu jonka kanssa 2 lyhyttä pätkää seuruuta tällä kertaa kaikki imuttaen. Kevyt se on eestä mutta ei keulinu tällä kertaa yhtään eikä edistänytkään. Seuraamisten jälkeen leikittiin patukalla ja treenailtiin tuomista/palauttamista ja muutaman toiston jälkeen se toi patukan ihan perille asti. Hieno pentunen! Ihan hallin viimeminuuteilla vielä muutama nakinjahtauksesta maahanmeno ja vitsi että oli hyvä!

Palveluskoirien jälkeen kentälle terrierit guuga ja gäägä (Kuksa ja Käki). Tehtiin hyvin yksinkertainen agirata ja Reetan ja Käkin kanssa tehtiin ihmisnuolta ja persjättöä. Käki oli kyllä tosi hyvä ja jakso tosi pitkään vaikka reenit vähä venähti. Alla videonpätkä Käkistä ja muutama video Pipan seuruusta.

Tosiaan, Havuhan siis täytti tänään kokonaiset puolivuotta. Vitsi että aika on menny nopeeta, vastahan se oli 11viikkoa ja haettiin se kasvattajalta kotiin. Mikään mörssäri se ei oo ja toisaalta ihan hyväkin sillä itse enemmän suosin siroja narttuja. Hieno koiranalku siitä on kasvanu. Huippu kentällä ja hyvin käyttäytyvä julkisilla. Just niinku toivoinki
12viikkoa - 4kuukautta 6päivää - 6kuukautta

8 kommenttia:

 1. Voi että toinen on jo iiso ♥ :>
  Gabikin muka jo ensi kuussa 6kk, aika kyllä lentää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih❤

   Jep, aika kyllä kuluu ihan sika nopee:D Ihan vastahan sieki päivitit ekan postauksen Gabista!:D

   Poista
 2. Onpa aika tosiaan vierähtäny! Paljonkohan Havu painaa tällähetkellä?

  VastaaPoista