perjantai 6. marraskuuta 2015

team apinalauma


Vaikka suurin osa teistä varmasti jo tietääkin mitä meinaa 'team apinalauma', tietää ketä siihe kuuluu ja mistä nimi tulee mutta silti ajattelin tehdä pienen esittelypostauksen meidän tiimistä! Valehtelematta voin jo alkuun kertoa että meidän tiimi on paras. Yhdessä ollaan tietämättöminä saavutettu suuria ja pidetty aina hauskaa. Välillä treenit menee täysin penkin alle, välillä ihan leikiksi ja välillä treenataan kunnolla ja huomataan yhdessä että ollaan kehitytty.

Oikeastihan me ollaan Janeten kans tunnettu vasta reilu vuosi. Nii in, monet sanoo että tuntuu ja näyttää niinkuin oltais tunnettu aina. Ja ainakin miusta tuntuu ihan samalta. Muistan ne ensimmäiset päivät koulussa kun juteltiin siitä mitä koiria molemmilla on ja mitä niiden kanssa harrastaa. En ikinä muistanut kaikkia Janeten koirien nimiä ja kysyin niitä aina uudelleen ja uudelleen. Eräs päivä Janette tuli käymään kanssani tallilla ku miulla oli vielä Rinsessa. Eikä kauakaan kun olin jo Janetella yötä. Joulukuussa 2014 me lähettiin käymään Helsingissäkin. Talvella me hiihettiin ihan hirvittävästi. Monesti koulun hiihtotunneilla kun jotkut hiihtivät kierroksen me Janeten kanssa samassa ajassa 4. Ku muut lähtivät jo koululle päin me vielä lähdettiin kierrokselle. 1500metrin juoksussa tsempataan toista niin että varmasti molemmat onnistuu. Kesällä käytiin kahestaan mökillä, käytiin Helsingissä kattomassa suomen parhaita koiria ja haaveiltiin että ehkä meki joskus tällä tasolla. Ylipäätään tsempataan toisiamme aina ja kaikessa. Nykyään olisi hankalaa ajatella elämää ilman team apinalaumaa
Monista kuvista/videoista/teksteistä/ihan vaan meidät livenä näkemällä voi todeta että järjellä me ei aina (koskaan*) välttämättä loisteta. Ei me kuitenkaan mitään tyhmää tai laitonta koskaan tehdä. Luulempa että puolta tuntia enempää ei meidän seurassa jaksaisi olla. Turhan päivästä älinää kuuluu yksinkertaisesti vaan kokoajan. En ihmettele miksi ihmiset loittonee meistä kun jossain kuletaa nimittäin järki lähtee meiltäki mutta sen älisemisen lopettaminen ei vaan kuulu asiaan. Kyllä me puhutaan myös järkeviä ja syvällisiä. Jos joku ei onnistu niin mietitään että mitäs nyt ja kokeillaan uusia tekniikoita. Eikä kukaan koiristakaan ole vielä pilalla. 

Nimeäkin varmaan joku miettii vaikka eikö sana 'apina' kuvaa meitä aika hyvin? Noo, toisaalta voisi ajatella että nimi tosiaan tulee siitä että me kertakaikkiaan ollaan melko apinoita mutta oikeasti se tulee Asteen biisistä 'Apinalauma'. Ennen lauma oli 'team #einiinkövoi' ja 'team #einiinkövoitoimia' mutta ne tuntui niin pitkiltä ja vaikeilta että siirryttiin hieman enemmän meitä kuvaavampaan nimeen. kheh. 

Laumaan kuuluu ihmisten lisäksi toki meidän hurtat. Kokomusta ja eniten ihmisiä viihdyttävä Angelina tutummin kuitenki Ilona on 2009 syntynyt labbisnarttu. Ilona on lauman kesken useasti myös moma, moms, momis, momi ja niin edespäin. Ilona on todellakin hyvänmielen koira. Sen kanssa ei oikein mitään voi tehdä tosissaan tai jos yrittää niin kohta huomaakin koiran tekevän jotain ihan muuta kuin oleellista ja ohjaajan joko luovuttaneena tai nauramasta keskeltä kenttää. Edellä olevan paraskaveri Vauhti Anturan Taiga muiden kesken Taiga ja lauman kesken milloin mikäkin. Nimen eteen voi halutessaan lisätä BH ja TK1. Huimat saavutukset mitä on yhdessä saatu aikaan. 2010 syntynyt saksalainen jonka varmaan suurin osa tietääkin. Sanonta 'seuraa tekee kaltaisekseen' pitää paikkaa sillä päivä päivältä Taigaan tulee Ilonan piirteitä. Vaan ei missään nimessä niitä hyviä piirteitä... Lauman pienin Coirulin Siru ona lauman toinen BH:n suorittanut ja valehtelematta kaikista viisain. 2011 syntynyt papillon narttu on todellakin oman arvonsa tunteva prinsessa. Kuitenkin ihan tykki aina kun jotain tehdään! Nuorin kaikista Evergrey's Dina vastakohtana edelliselle ja ainakin vielä 'hieman' tohelo. Tarkoituksena joskus tulevaisuudessa jäljestää niin PK ja FH puolella sekä ehkä purra vähän maalimiestäkin.  

2 kommenttia: