keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Voihan nouto


Maanantaina treenailtiin Janeten kans ja yritettiin päästä aloittamaan mahollisimman aikaisin että saataisiin kuvia mutta ei kuitenkaan ehditty joten saatte taas tyytyä videoihin. 
Havu treenaili pikkupätkiä seuraamista ilman imuttamista ja täyskäännöksiä. Seuraamista treenataan nyt sitte niin että imutellaan ja välillä ei, sillä pikkusen on koira välillä liian edessä ilman imuttamista mutta pyrin kuitenki korjaamaan asennon ennen palkkaamista. Muuten kyllä tosi hyvin! Täyskäännöksenki on tajunnu ja tekee sen tiiviisti. Kaikinpuolin tyytyväinen pikkukoiran tottikseen!

Taiga treenaili avoimen ruutua ja noutoja. Oikeastaan ainoat avoimen liikkeet jotka vaatii vielä treenailuja. Pohjat on mutta varmuutta, vauhtia ja pientä tekniikkaa vaatii vielä molemmat liikkeet. Ruutu meni hyvin palkkakupin kanssa ja ilman. Käsiapu pitäisi vaan hiljalleen alkaa häivyttelemään. Välillä lähtee ilman kättä mutta välillä vaan 'ruutu' sana meinaa Taigalle perusasennon korjaamista tai tottista sanaa. Juoksee ruutuun kuitenkin sisälle asti hyvin ja menee maahan vaikkakin tähänki tarvittaisiin hieman vauhtia vielä.

Nouto. Se ikuinen ongelma. Kun kapulan ottaa käteen niin koiran ilme kertookin kaiken. Heitän sen niin juoksee sinne kyllä ja ottaa kapulan suuhun mutta sitte se palauttaminen. Se joko lähtee jatkamaan matkaa eteenpäin (näkyy videossa) tai juoksee minusta ohi kavereiden tykö. Eli palauttamista pitäis treenailla ja paljon. Mutta ehkä se tästä!

6 kommenttia:

 1. Miten ootte treennut noutoa? Se on meodänkin ongelma, etenkin se palauttaminen koska herkkärakki :D
  Meillä on auttanut et kentällä kapulalla leikitään, juostaan kisaa kapulalle, haukutaan kapulalle, paljon vauhtinoutoja ja sitä että lähden karkuun ku lähtee tulemaan. Kotona sitten treenataan eteentuonteja erikseen ja rauhassa. Oon ite alottanut sillä että istun sohvalla ja Eka tulee kpaulan kanssa mun jalkojen väliin ns. Siitä aina hurjasti palkkaa. Kun ilme on parantunu ja asenne parantunut kapulaa kohtaa niin oon noussu seisomaan jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monellalailla. Ollaan leikitty kapulalla ja oon tehny siitä saaliin jotta se olis mielenkiintosempi. Sitte ihan pidetty sitä suussa ja tehty tosi paljo vauhtinoutoja. Sitte tuomista ja nostamista ihan niin että kapula on ihan mun eessä maassa ja koira istuu sen takana. Sitte niin että se vaan nostaa sen miun eteen siitä. Vois kokeilla!

   Poista
 2. On sulla vaa huippu koirat! Ja vähän pähee on muute tausta Havun tottis videol :D kelpais

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, sie kyllä aina piristät! Hah, kelpais mein pihalle;)

   Poista
 3. Kyllä se nouto viä siitä lähtee sujumaan!

  VastaaPoista