lauantai 12. joulukuuta 2015

Luukku 6

Luukussa 6 kerron meidän joululahjatoiveista. Minulla itsellä ei toivelistalla yleensä ole kovinkaan montaa eri juttua vaan muutama isompi ja kalliimpi sekä ennenkaikkea tarpeellinen juttu. Koirien listat tehty lähinnä listaksi missä juttuja mitä nuo tarvisivat. En osta koirille millään tapaa joululahjoja enkä niitä paketoi ja anna koiran avata. Ennemminkin puhuisin että mitä minä toivoin koirilleni eikä mitä koirat toivoo sillä eiväthän nuo ole listaan juttuja päättäneet mutta laitetaan nyt vähän 'hauskuutta' peliin! Tänä vuonna olen kauan aikaa miettinyt mitä oikeasti tarvisin ja lopulta päädyin tälläisiin listoihin:

 
1. Ihan ensimmäisenä listalla on muutama juttu meidän omalle kentälle. Eteenmenopaalu jote itseasiassa olen jo kauan aikaa haaveillut ja haaveilen edelleen (ja varmaan vielä joulun jälkeenkin). Havulle eteenmenon opettaminen olisi varmasti helpompaa tuon avulla mitä pallon hukuttaminen maahan ja lisäksi koirankin kova vauhti säilyisi loppuun asti eikä sen tarvitsisi hidastaa ja alkaa palloa etsimään. 

2. Toisena juttuna omalle kentälle noutokapulateline. Noutokapulalle siirtyminenhän on hyvin tärkeä osa noutoa ja senkin täytyisi sujua hyvin. Olisi kyllä kätevä jos tätäkin voisi omalla pihalla treenailla eikä aina tarvitsisi kentälle raahautua ja telinettä kontista kaivaa esille.

3. Kompressio housut tights naisille 2UX. Nämä ovat itseasiassa melko uudet tuttavuudet minulle mutta ehdottomasti tuollaiset haluaisin. Toki hinta (119e) urheiluhousuille on ehkä pikkasen liian suolainen mutta aina saa toivoa. 

4. Camelbak Forge Self seal termosmuki. Termosmukia olen jo melko pitkän aikaa halunnut. Kätevä koulumatkalle tai vaikka treeneihin talvipakkasilla ottaa kuumaa juomaa mukaan. Varsinkin tuo Forge näyttää melko hyvältä ja tuotekuvauskin kertoo kyllä pelkkää hyvää.

5. iPhone 6s Plus. Joo, voin melkein sanoa että listallakin ihan turha sillä melko selvää että lähmmäs tonnin puhelinta en saa? Mutta kuitenkin. Tuon puhelimen niin kovasti haluaisin kun miullahan ei puhelinta ollenkaan ole yli 4kuukauteen ollut.  Toinen puhelin minkä voisin haluta on Huawei Honor 7.

6. Robin -Yhdessä albumi. Robin julkaisee melko sopivasti uuden levyn joko syksyllä tai keväällä niin että voin toivoa sitä joulu- tai synttärilahjaksi. 'Ikuinen' Robinfani siis toivoo Robinin uutta syksyllä julkaisemaa albumia ;)1. Viestipanta. Taigan kanssa nyt kun juostaan viestiä ihan harrastusmielessä ainakin vielä niin olisi kiva saada oikea viestipanta vaikkei se pakollinen treeneissä olekkaan. Tämän viestipannan hinta ei ainakaan kovin korkealta kirpaise joten sen puolesta voi ihan 'pelkkiin' treeneihinkin ostaa.

2. Orbiloc. Kaikki koiraihmiset tämän varmasti tietää mutta tälläinen koirilla todellakin olisi talvenpimeyksillä hyvä. Hinta (liki 27e ) toki kirpaisee hieman pelkästä valosta mutta ainakaan minä en ole tästä kuullut muutakuin hyvää!

 
1. Jälkiesine kannella. Nimikin varmaan kertoo että jälkiesine ja nimenomaan jälkiesineiden opetteluun. Havun kanssa jälkiesineiden opettelu on hyvinkin aiheellinen juttu tällä hetkellä. Palkan saa tuonne piiloon jotta kiinnostus niitä keppejä kohtaan säilyy kun se palkka tuleekin esineestä.

2. Orbiloc. Havulle samallainen ku Taigalle mutta keltaisena!  

3. Varustepostauksessa mainitsinkin tästä mutta Havulle ikioma jälkiliina. Ja nimenomaan edustusliina kisoihin sillä treeniliinojahan kyllä löytyy. Pennusta asti olen Havun värinä pitänyt keltaista vaikka ei meillä kyllä paljon värillisiä juttuja koskaan ole. Mutta liinan väriksi siis tottakai keltainen ja nimenomaan gripliina BGB-lukolla. Tämä varmaan tilataan Antassulta ja lukko miulla onkin jo valmiina! 

Kertokaahan ihmeessä mitä teillä on toivelistalla?
ja haluan kiittää erikseen kaikkia ketkä ovat kommentoineet edelliseen postaukseen ❤️ Taigan kuvat tulivat liitosta ulos lopulta LTV4, SP1, VA0. Me vietetään Taigan kans nyt superhauskaa joka päivä ja nautitaan elämästä täysillä!❤️

4 kommenttia:

 1. moikka, yritin ruveta seuraamaan blogiasi mutta tulee vain Error 404 :/

  www.tottethehavanese.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olipa kiva kun sanoit. Yritin korjata tilanteen, joten kokeletko toimiiko nyt? Sano ihmeessä jos lukijalinkki ei vieläkään toimi. Täytyy sitten varmaan laittaa perus lukipalkki näkyville.

   Poista