tiistai 5. tammikuuta 2016

Vuoden parhaat

Moikka! Nyt kun vuosi 2015 on paketoitu, voisi sitä hieman kelailla ja muistella. Sain jonkunlaista vinkkiä tähän Ealta, kiitoksia! Toivottavasti en liikaa matki:D
Eli tarkoituksena koota vuoden parhaimpia. Muunmuassa kommentoijia, kouluttajia, kokeita ja kuvia. Joten eiköhän aloiteta!

Vuoden 2015 parhaat kommentoijat:
Tänä vuonna sain ennätysmäärän kommentteja blogiini. Tällä hetkellä julkaistuja 568, toki tuossa (oletukseni mukaan) on myös minun omat vastauskommentit, eli raa'asti tuon voisi puolittaa. 2015 ehdottomasti aktiivisimpia kommentoijia ovat olleet ainakin Sofia , Kirsi ja Janette. Myöskin Ea, Ilona, Juulia, Iida ja Totte ja omistaja ovat olleet hyvinkin ahkeria kommentoimaan. Kiitos kaikille blogiini vuoden aikan kommentoineille, kommentteja tarvitaan ja ne todellakin piristävät. 

Vuoden 2015 parhaat postaukset:
Vuoden eniten luetuimmat postaukset ovat olleet Taigaan liittyviä 'mietepostauksia'. Se on rikki, eikä sitä edes korjaamalla saa ehjäksi postaus minkä julkaisin Tammikuussa, on kerännyt avauksia 183. Teki oikeasti mieli vain rojahtaa maahan postausta on katseltu liki 150 kertaa. Myös postaus missä kerron Havun muuttaneen meille on kerännyt liki 100 katselukertaa. Vesisotaa kuvapostaus ja Nyt treenataan postaus ovat molemmat keränneet reilusti yli 100katselukertaa. Tässä siis muutama teidän lukijoiden mielestä parhaat postaukset! Omasta mielestäni parhaiten ovat onnistuneet Vesisotaa, Hakuviikonloppu ja Miten olen opettanut Havua? postaukset. 

Vuoden 2015 parhaat blogit:
Halusin toki koota myös omia lemppariblogejani tähän. Tänä vuonna lukulistalle on päässyt melko paljon uusiakin blogeja jotka ovat pikkuhiljaa nousseet lemppareiksi. Ehdottomasti haluan mainita Shepherday , Luuhullut , Kolme sählää ja Gimman blogi.  Miksikö? No, rodut ja harrastukset kohillaa! Muutenki tykkään tosi paljon näistä blogeista. Sitten lemppareihin kuuluu toki Hiuhau ja SILONA. Lisäksi on todella paljon muita hyviä blogeja ja suoraan sanottuna voisin linkkailla tähän kaikki lukemani blogit!

Vuoden 2015 parhaat kouluttajat:
Vuonna 2015 meitä ei kouluttanut kuin Johanna Nivala, joten tämä ei kovinkaan vaikea ole. Sanoisin kyllä siltikin että Johanna, vaikka muissakin koulutukissa oltaisiin käyty. Johanna antoi kamalasti neuvoja kaikkeen ja kaikille saksalaisille. Lisäksi tykkäsin niin kamalasti Johannan tyylistä kouluttaa. 'Kun asia on näin, silloin se on näin'. Keväällä Johanna onkin tulossa uudestaan tännepäin joten en malta odottaa!

Vuoden 2015 parhaat treenit:
Tätä saikin hetken miettiä sillä treenejä vuoden aikana kyllä kertyy! Mutta vanhoja postauksia, kuvia ja videoita selatessa pakko mainita muunmuassa 8.4.2015 tehty tottistreeni Taigan kanssa. Kaikinpuolin ihan huikea! Taiga teki kokoajan ja se teki kaiken todella hyvin. Lisäksi mökkireissulla tehty rasiatreeni. Taiga oli mielettömän iloinen kokoajan ja se teki niin hirvittävän iloisesti ja hyvin kaiken. Havun treeneistä mieleen painunut ehdottomasti Janeten luona Joulukuun alussa tehty tottistreeni (postauksen kuvat Havusta tästä treenistä). Pystyin vain ihmettelemään kuinka hyvin voi pieni paimen tehdä!

Vuoden 2015 parhaat kokeet:
Pakko mainita meidän ensimmäinen ykköstuloksen koe, Kaustisilla 19.6.2015. Vaikka paikkamakuu täällä meni päin persettä, tehtiin me silti ykkönen. Koko rivi sisältää yhden 10 ja loput 9puolta. Mieletän fiilis oli tuon jälkeen. Toinen mieleenpainuvimmista oli meidän toinen ja hyväksytty BH:koe, Keminmaalla 9.7.2015. Ei pelkästään siksi että tehtiin BH vaan siksikin että Taiga oikeasti ansaitsi sen tuloksen. Se teki kaiken niin hyvin ja niinkuin olen hehkuttanut ja hehkutan edelleen, parhaan luoksetulonsa ikinä. Viimeiseksi haluan mainita meidän TK1 kokeen. Rivi näytti liki pelkkää 10 ja koira sai paikallaolostakin 9. Lisäksi tuomarin kommentit hymyilyttää edelleen. Myöskin PM-kisat ovat kyllä jääneet mieleen, vaikka itse suoritus menikin persiilleen, mutta meillä oli ihan sairaan hauskaa ja huippu hyvä fiilis koko päivän:D

Vuoden 2015 parhaat kuvat:
Uskokaa tai älkää, näitä etsin monta päivää. Ihan todella vaikea päättää kaikista koirista yksi paras kuva. Koirista on ihan järkyttävä määrä kuvia ja hyviä kuvia mutta tässä nyt jokaisesta yksi parhaista kuvista.  

Taigasta ehdottomasti tämä. Viimeinen alokasluokan koe, viimeisiä liikkeitä ja pisteet tähän mennessä mielettömän hienoja. Fiilis oli aivan todella hyvä!

Havusta tämä koska koira tekee hemmetinhienost ja muutenki tää treeni oli ihan huikee!

Pipasta on melko paljon miun mielestä hyviä, mutta tämä on kyllä yks parhaista. Kiitos jiille avustuksesta! Pääsee kyllä kehyksiin vielä joku kaunis päivä.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin jätetään tämä postaus ja vuosi 2015. Haluan kiittää kaikkia jotka meidän vuodessa ovat mukana olleet, erityisesti äitiä ja apinalaumaa. Ilman teitä ei treenaamisesta tulisi yhtään mitään.
Kiitos.

16 kommenttia:

 1. Tää oli hyvin toteutettu postaus! Selkeä! :)))))))))))))

  VastaaPoista
 2. Kiitos maininnasta! :D Tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon meidän mainitsemisesta! Itse olen myös kovin tykästynyt teidän blogiin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, luuhullujen touhuja on super kiva seurata! Ja huippua kuulla:)

   Poista
 4. Tuo Pipan kuva on kyllä ihan huisin kaunis! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoksia❤ Tykkään kyllä itsekkin tuosta!

   Poista
 5. Kiitämme kovasti mainitsemisesta♥
  On nuo hurtat vaan niin nättejä <: sekä tosi hyvin toteutettu postaus taas kerran!

  Ja onhan tämä kieltämättä huisin mielenkiintoinen blogi ja kuuluu ehdottomasti sinne omien luettavien top3:seen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs mitään!
   Saksalaiset ja omistaja kiittää ja kumartaa❤

   Voi ei, ihan huippua kuulla!

   Poista
 6. Jes tä oli hyvä postaus! <3 jatka samaan malliin tääkin vuosi :)

  VastaaPoista
 7. Miksen muka saa poistettua tota äskeistä kunnolla niinku enne :D Jokatapaukses, tää oli kiva! Ja piti lisätä tuohon äskeiseen, että kiitti maininnasta :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noo, mie poistin :D
   Nonii, kiitoksia paljo ja eipäs mitää! Kiitoksia ku oot kommentoijja jaksanu :p

   Poista