torstai 28. huhtikuuta 2016

Spondyloosia ja seuraamista


Olen kokoviikon ollut sairaana ja poissa koulusta, lukuunottamatta keskiviikon 2ensimmäistä tuntia jolloin olin teknisen työn tunneilla, sillä tunnit alkaa käymään vähiin ja työni melko vaiheessa vielä. Se taisi kuitenkin olla huono idea. Jokatapauksessa, viikolla ei ole ollut mitään muuta kuin aikaa. Olen saanut useamman postauksen melkein valmiiksi ja usean aloitusvaiheeseen. Kyselin erikoispostausideoita ja videoita toivottiin ylivoimasesti eniten. Millasia videoita? se onki sitte kysymys erikseen. Myday-videota toivottiin ja sellaisen suunnittelin tällä viikolla kuvaavani. 
Sunnuntaina käydään Janeten kans meidän oman kerhon perinteisessä vappumätsärissä. Janette kehässä mutta mie ihan vaan kannustusjoukoissa.
Illalla vähän puruja ja tottista. 
Maanantaina Esan treenit, jotka onneksi osu just tähän väliin. Nyt on hetki ku me tarttetaan oikeesti osaava kättä avuksi. Tätä on ootettu!
Tiistaina me alotetaan 'hupility' eli hömppäagility Ahosen kans junnuryhmässä. Samassa ryhmässä meillä mm. Janette ja Meeri. Tarkotuksena kesällä sillontällön hömppäillä agilityä ja harrastella melko kuormittavan lajin, IPOn, vierellä jotain missä saa vaan juosta ja pitää hauskaa. 

Pippa kävi uusissa selkäkuvissa Tiistaina. Syynä tähän hännän roikottaminen. Pippa ei kovimmissikaan tiloissaan nostanut häntää ja istuessakin istui sen päällä. Kuvaus pystyttiin tekemään ilman nukuttamista, joka nopeutti ja helpotti varmasti paljo operaatiota. Selästä löytyi L7-S1 ja Th12-Th13 välistä pientä  spondyloosimuutosta. Eli suomennettuna selästä löytyi spondyloosia, joka todennäköisesti selittää yllämaininneeni. Hännän roikottaminen voi toki johtua lihaskiereydestä mitä myös selässä oli ja siksi ensiviikolla pääsee pienipaimen hierontaan. 

Tällä kertaa ei muuta, alla vielä pieni pätkä seuruusta, missä näettekin suurimmat ongelmamme. Viretila ja käännökset. Mutta ehkä me vielä noustaan!

4 kommenttia:

  1. Miks aloin nauraan tolle 'minä vaan kannustusjoukoissa' kannustusjoukot enkestä XDD muttaamuttaa unohit mainita että tuut miun kaveriksi hoitaan tän meijän kuusikon lauantaina ;)

    VastaaPoista