sunnuntai 28. elokuuta 2016

saikkua ja seinistä läpi tuleva koira


Oho, reippaasti yli kuukausi vierähtikin melkoisen nopsaa. Ilman postauksia siis. Nyt kuitenkin pöydällä on ihan uusi oma kone, joten postaustahtikin toivottavasti reipastuu. Videoiden muokkauskin on nykyään ihan mukavaa hommaa, kun minuutin pätkässä muokata ja ladata ei kestä oikeasti puoltapäivää. Havu onkin ollut viimeiset kaksiviikkoa 'sairaslomalla'. Sillä takapää kovastikin jumissa ja hieroja-aika tosissaan saatiin vasta ensiviikon Torstaille. Koira on ollut huonelevossa koko tämän pari viikkoa ja sen kyllä huomaa.

Koska tuo koira oikeasti tulee seinistä läpi, me ollaan muutamina iltoina vähän pyöritty ruokakupin kans. Liikkeestä maahanmenoa ollaan pystytty ottamaan jo ihan seuruustakin. Toki reenaillaan nopeutta ja reaktioita erikseen 'kokonaisen' liikkeen ohella. Seisominenkin tosi näppärä tällä hetkellä, mutta istumisen sekoittaa aluksi maahanmenoon. Seuruussa on tällä hetkellä oikeasti viettiä ja sen sekä loman kautta tekniikka on 'ihan hieman' kärsinyt. Auraa ja poikittaa ja keulii ja ääntää. Pikkuvikoja, heh :'D
Noutokin edistyy. Koira pitää kapulaa pumppaamatta, joskin nostoissa hieman ääntelee. Kunhan saadaan pito varmaksi ja myöskin paikka hyväksi, voidaan liikettä ehkä alkaa kokoamaan kokonaiseksi.

Jälki ja purutkin etenee. Jäljellä esineitä ja puruissa oma hiha johon pureskellaan. Hallinta on alkanut tuottamaan ja enne kaikkea koira on siinä hallinnassa. Ainakin melkein. 
Miia Kiviahon semma meillä ensiviikonloppuna. Käydään kattoon että mitä kaikkea me on tehty päin lepikkoa :'D

Tämmönen 'olemme hengissä' postaus tähän. Alle vielä sairaslomailun pyörittelyjä kooste mikä ikinä onkaan. Palataan semman jälkeen!

   

2 kommenttia:

  1. jotenki tässä viimeaikoina tullu taas tutummaks tuo poikittaminen :'D näitten käyttöpaimenten ku pitäs vaa päästä päivittäin tekemää jotaki....

    VastaaPoista