sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

jälkikokeita ja agilitykoiria


Oman tamronin ollessa edelleen rikkinäisenä hyllyllä ja lompakko odottaa sopivaa hetkeä käydä hakemassa uusi putki tilalle, sain kaveriltani hänen rungon ja putken lainaan. Alunperin oli tarkoitus lainata sitä Havun synttäripäiväksi että saisin siitä 2vee kuvia, mutta kamera jäikin hoitoon vähän pidemmäksi aikaa. Joten pitkästä aikaa olen päässyt kuvailemaan ja aiettä miten tykkäänkin siitä hommasta. Heti alkajaisiksi kävin kuvailemassa omia agikisojamme. Lähinnä maksi kolmosten ratoja ja aikalailla samasta kuvakulmastakin sillä olin samalla ratahenkilö. Illasta kun aurinko laski ja paistoi matalalta oli kuvaaminen aavistuksen hankalaa vastavaloon mutta muutaman onnistuneen räpsyn sain kuitenkin tallennettua. 
Lisäksi omassa jälkikokeessa kävin räpsimässä sekä esineruutua että tottista. Sää oli aika ihanteellinen kuvaamiselle ja siellä tulikin useampiakin onnistuneita ruutuja. Alla siis muutamia räpsyjä näistä kisoista. Niin harvoin tulee täällä blogin puolella julkaistua tällä tavalla kuvia.

2 kommenttia:

 1. superhienoja kuvia, ihana tekemisen meininki ♥
  millä kalustolla nää muuten on räpsitty? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiettä kiitos! haluan nimenomaan että kuvaamissani kuvissa näkyy se tekeminen ja poweri, ja ihana kuulla jos edes melkein sinnepäin olen onnistunut :D♥

   Nikon D3200 ja Tamron SP 70-300mm F4-5.6 Di VC USD. Putki siis täysin sama kun omakin tamroni.

   Poista